Puffyland.BG

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
204845428
Телефон: 
+359886558355
Работно време: 
Понеделник до Неделя 10:00 - 22:00
Основател на фирмата: 
Десислава Радева
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Околовръстен път“ 214, в.з. Симеоново - север, София Ринг мол, 1434 София
Ценови диапазон: 
30 лв. - 70 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
търговия с детски плюшени играчки
Дата на регистрация на фирмата: 
November, 2017
Марки: 
Puffyland

Puffyland.BG е един по-различен магазин за плюшени играчки

Детската плюшена играчка винаги е била добър приятел на всяко дете. Има дечица, които изграждат цяло едно ново поведение покрай любимите си играчки - грижат се за тях, хранят ги, обличат ги. Децата одухотворяват играчките си и им вдъхват чувства, реакции и истории. Големите брандове плюшени играчки винаги са се стремили именно към това да станат част от детското въображение. 

Какви са най-известните плюшени играчки?

Днес, повечето плюшени играчки са с образа на някой любим анимационен герой или героиня. Първо децата научават образа от филмче, книжка или песен и чак след това виждат познатото личице по стелажите на магазините. Малко са останали плюшените играчки, които са известни от само себе си или поне са станали толкова отдавна известни, че никой не помни кой е бил първоизточникът им . Такива са плюшените мечета, плюшените кученца, плюшените слончета и изобщо всички големи плюшени играчки. 

Каква е била първата плюшена играчка? 

Като цяло плюшените животинки са сравнително нови играчки, много дълго време децата са се забавлявали с парцалени кукли. Куклите пълни с непотребни парцалки и децата са ги кръщавали с имена и са се грижили за тях, като за истински хора. Малко по-късно, когато много от жените са се занимавали с ръкоделие и пазарът на игленици е бил най-силен, една компания е започнала да произвежда меки игленици, които децата вземали от майките си и си играели с тях. Така компанията малко по-малко сменила продуктите си и започнали да кроят меки играчки в животински форми и така до днес, когато всички вече знаем какво са плюшените мечета. 

Кои сме ние от Puffyland? 

Ние от сме компания, която представя една по-различна концепция. Вместо да произвеждаме просто плюшени играчки, ние създаваме изживяване за всяко дете. Защото да дадеш възможността на децата да докоснат със собствените си ръчички плюшената играчка и да участват в нейното създаване за тях е от огромно значение. Нашето мото е "Направи си сам плюшена играчка" и ще ни намерите както в онлайн пространството на адреса на нашия магазин www.puffyland.bg така и в София Ринг Мол. Освен че децата създават сами своята играчка, избират самата плюшка, пълнят я с мек пух, избират ѝ дрехи от нашите предложения, обличат я, кръщават я и я измерват колко тежи и колко е висока. Всички тези данни се записват на специален сертификат, който детето получава, за да помни кога е рождения ден на най-добрият му приятел. 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed