Премиум моторни масла от "Всички Масла" ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
207502502
Телефон: 
0899 448 808
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Варна, СО Пчелина, ул. Прилеп 739
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

ВСИЧКИ МАСЛА ЕООД е вашият надежден партньор в света на автомобилните консумативи, предлагайки широка гама от висококачествени продукти, които отговарят на всички вашите нужди за поддръжка на автомобила. Нашата компания е специализирана в продажбата на автомобилни масла, греси, антифриз, акумулатори, филтри и множество други автоаксесоари, които са необходими за оптималната и ефективна работа на вашия автомобил.

Ние в ВСИЧКИ МАСЛА ЕООД разбираме колко е важно за всеки автомобил да бъде поддържан с продукти от най-високо качество. Ето защо сме се ангажирали да предоставяме само най-добрите масла и смазочни материали, които осигуряват оптимална защита и производителност на двигателя под всякакви условия. Нашите масла са съобразени с най-новите технологии и стандарти в автомобилната индустрия, гарантирайки висока издръжливост и надеждност.

В асортимента ни от греси ще намерите продукти, предназначени за различни приложения - от стандартни автомобилни части до специализирани индустриални приложения. Те са разработени така, че да осигуряват отлична защита от износване, корозия и окисляване, удължавайки живота на обработваните части.

Нашите антифризи са създадени да предпазват вашата охладителна система през всички сезони, предотвратявайки замръзване през зимата и кипене през лятото. Те са съвместими с най-различни типове двигатели и осигуряват ефективна защита на охладителната система и двигателя от корозия, нагар и отлагания.

Изборът на акумулатори в нашия каталог е проектиран да задоволи нуждите на всички видове автомобили, като осигурява надеждност и дълготрайност, дори при най-тежките условия на експлоатация. С нашите продукти можете да бъдете сигурни, че вашият автомобил ще стартира безпроблемно във всеки момент.

Филтрите, които предлагаме, са съществена част от поддръжката на вашия автомобил, като гарантират чистотата на маслото, въздуха и горивото, което влиза в двигателя. Те са проектирани да отстраняват всички замърсители, осигурявайки максимална ефективност и предотвратявайки преждевременно износване на двигателя.

ВСИЧКИ МАСЛА ЕООД е посветена на предоставянето на изключително качество и стойност за нашите клиенти. Ние вярваме, че дългосрочните партньорства се основават на взаимно доверие и удовлетвореност, и затова сме ангажирани да предлагаме само продукти, които отговарят на най-високите стандарти на индустрията. Независимо дали сте професионален механик или автоентусиаст, можете да разчитате на ВСИЧКИ МАСЛА ЕООД за всички вашите нужди от автомобилни консумативи.

Изберете "Всички Масла" за високо ниво на обслужване, отлични продукти и увереност в задоволяването на клиентските нужди.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed