Предимста и недостатъци да използвате кредитен консултант

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
хора се здрависват след договорка за кредит

Когато решите да теглите кредит, трябва добре да обмислите нещата. Внимателно се информирайте за всички плюсове и минуси, свързани с кредитите. Това е деликатен въпрос и ако не е по силите ви, ползвайте услугите на кредитен консултант. Към него отправете всички въпроси, които ви интересуват и са ви важни .

Трябва да сте наясно , че кредитен консултант също се избира внимателно. Неговите пропуски и грешки ще се отразят на вашия джоб, ако има такива. Затова още в началото обърнете внимание на следните неща:

-  Какъв опит и компетентност има консултанта в областта на кредитирането;

- Откривате ли в него някаква индивидуалност.

Индивидуалният подход помага при избора на оферта, кандидатстване и усвояване на кредита. Важно качество при кредитния ви консултант е и обективността. Той трябва да търси най-изгодната за вас оферта от всички финансови институции. Работата му  да е прозрачна  и безпристрастна. И не на последно място е доверието. Желателно е да му имате пълно доверие, че работи във ваш интерес.

Решението да се тегли кредит  е много отговорно. Има огромен брой банки и други подобни институции. Да се направи лесен избор е почти невъзможно. В сайтовете си банките предлагат купища информация. Не е лесно да препускате от сайт на сайт или от офис на офис. Цялата информация, която получавате ви обърква още повече. За да улесните този процес спрете се на кредитния консултант. Когато получи от вас нужната информация какъв кредит желаете и защо, той ще избере най-доброто решение. Така спестявате средства от такси за кандидатстване в неправилни банки. На базата на своя опит и професионални познания кредитния консултант насочва всяко ваше действие така, че тегленето на желания от вас кредит да завърши успешно.

 Не пропускайте тази прекрасна възможност да ползвате услугите на кредитен консултант. Бъдете добре консултирани и подпомогнати при избора си на кредит. Правилният кредитен консултант  е безпристрастен. Неговата услуга е насочена към вас. Той работи в интерес на клиента, не на банката.

Източник: https://provident-bg.com


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed