Подаръци, сувенири и декорации от S-Gifts

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
0889 056 538
Работно време: 
Всеки ден 24/7
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София 1220, бул. Илиянци, № 13
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
Други
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
25-50
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2021
Марки: 
S-Gifts

Онлайн магазинът s-gifts.bg предлага уникални и разнообразни декорации за дома и офиса, сувенири и подаръци за мъже и жени, подходящи за всякакви поводи. Огромният асортимент от артикули е гаранция, че всеки потребител на сайта ще намери оригинални изненади за любимите хора.

Изборът на идеален подарък за мъж или жена изисква внимание и зачитане на интересите на човека, за когото се търси. Всеки има своите хобита и най-хубавите подаръци са в унисон с тях. Електронният магазин s-gifts.bg знае това. Поради тази причина в сайта могат да се намерят както традиционни, така и нестандартни предложения за декорации на жилището или работното място. Продуктовите категории отразяват потребителските търсения, за да бъде пазаруването онлайн не просто бързо и лесно, но и приятно.

Категориите са организирани според пола на човека, когато искате да изненадате, според повода, сезона, професията и т.н. Ориентирането в менюто е много интуитивно.

История на S-Gifts

Фирмата е на пазара достатъчно време, за да може да се похвали с цели 9 физически обекта в София и страната – Варна, Русе и Велико Търново. Всички реални магазини се намират в големи търговски обекти и молове или на оживени търговски улици.

Те събират на едно място най-харесваните артикули. Продуктовото разнообразие е голямо, макар и не толкова, колкото е в онлайн магазина. За времето, в което е на пазара, фирмата се утвърждава като добре разпознаваема и предлагаща оригинални сувенири, декорации и подаръци.

Брандът не спира да се развива, за да доставя радост на хората. Продуктовият каталог на онлайн магазина е впечатляващ. Той не спира да расте, за да осигурява на потребителите нови и нови идеи за изненадване на роднини, приятели, колеги и прочие.

Оригинални подаръци и сувенири от s-gifts.bg

В сайта могат да се намерят различни декоративни предмети, които коренно да преобразят атмосферата в дома или в офиса. Такива са например:

  • Картини
  • Статуетки
  • Вази
  • Свещници
  • Стенни часовници
  • Рамки за снимки и много други.

Ще откриете такива и още много впечатляващи идеи за подарък за мъж или жена в този електронен магазин.

Можете бързо и без усилия да харесате нещо за мама, татко, брат, сестра, баба, дядо, приятел, гадже, колега, учител, шеф, съпруга, съпруг, дете и т.н.

В онлайн магазина има специална група оригинални подаръци, предназначени за корпоративна среда. Сред тях са поместени продукти, на които всеки би се зарадвал личностно, а и професионално.

Без съмнение, всеки вкус ще бъде удовлетворен. Доставката е в рамките на 3 работни дни, като ако поръчката е на стойност над 70 лева, доставката е безплатна.

Характерно за онлайн магазина s-gifts.bg е честото наличие на промоции. Намаленията са един от начините, които брандът използва, за да осигурява на онлайн потребителите по-добри цени на артикулите в сайта.

Оригинален подарък или сувенир е първата мисъл на всеки, който е поканен на рожден ден, сватба, кръщене, юбилей или друго значимо събитие.

Служителите във всички магазини на марката с готовност могат да предложат отлични идеи и да съдействат при покупката на оригинален подарък за жени и мъже.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed