Podaraci.bg - подаръци за всеки повод и всяка възраст

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
131507255
Телефон: 
0896 88 92 81, 0896 88 92 81
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
град София, ул. "Софроний Врачански", № 25
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Онлайн магазинът podaraci.bg предлага уникални и разнообразни подаръци за всякакви поводи. Богата гама от артикули е гаранция, че всеки ще намери оригинални изненади за най-обичаните хора.

Изборът на подарък не е лека задача. Всеки човек има свои предпочитания и интереси и най-хубавите подаръци резонират с тях. Podaraci.bg разбира това. Поради тази причина в сайта могат да се намерят както традиционни, така и нестандартни идеи. Продуктовите категории отразяват потребителските търсения, за да бъде пазаруването онлайн не просто бързо и лесно, но и приятно.

История на podaraci.bg

Подаръци.БГ ООД е първата българска компания за електронна търговия на подаръци и услуги. Основана е през 2005 година. От тогава до сега тя не спира да се развива, за да доставя радост на хората. Продуктовият каталог на онлайн магазина е впечатляващ. Той не спира да расте, за да гарантира на клиентите нови и нови идеи за подаръци.

Освен уебсайтът, фирмата има и физически магазин в центъра на град София. По този начин цели да бъде по-близо до своите клиенти. Зареден е с артикули, подходящи за изненади на мама, татко, баба, дядо, сестра, брат, гадже, съпруг, колега и т.н.

Не един и двама са корпоративните клиенти на podaraci.bg, които изцяло се доверяват на професионалните съвети и мнения.

Служителите винаги са готови да помогнат в избора на специален подарък и да дадат съвет, когато човек се колебае.

Разбира се, голяма част от успеха на магазина се дължи на хората, които съставят екипа.

Подаръци от podaraci.bg

Менюто на сайта е разделено на категории и подкатегории, които са съобразени с основното потребителско търсене. Така потребителите са улеснени максимално и по-добре успяват да се ориентират в онлайн магазина.

Те търсят подаръци според възраст, повод или сума, която са склонни да платят. Сред поводите, които най-много се търсят са: рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, кръщене и прочие. На празници като Свети Валентин, 8-ми март, Великден, Коледа и други също е прието да се подарява по нещо.

Предложенията са наистина разнообразни – подаръчни кошници, бижута, карикатури, ваучери, игри, книги, чаши, статуетки, грамоти, преспапиета, плюшени играчки, бутилки вино, бонбони и прочие.

Без съмнение, всеки вкус ще бъде удовлетворен. Доставката е в рамките на няколко дни, като podaraci.bg дава опция за връщане или замяна.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed