От каква възраст се ползват активните гимнастики

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
активна гимнастика за деца и бебета

Развитието на бебето е важно да протича по правилния начин. С всеки следващ месец, то придобива нови умения, също както и поведенчески особености, до годинката то вече може да стои стабилно и дори и да ходи. Ако новородените предимно спят и ядат, то при децата на няколко месеца се наблюдава бодърстване и гукане. Бебетата на тази възраст са способни да изразят емоции и да демонстрират предпочитанията си спрямо играчки. Изберете активни гимнастики за бебета от онлайн магазин baby.bg и се насладете на многобройните им функции. 

Каква активна гимнастика да изберем

Изборът на пособия за бебета би могъл да бъде сериозно изпитание за родителите. Тъй като разнообразието по магазините е прекомерно, често срещаме сериозни трудности при намирането на подходяща активна гимнастика или нещо друго. В случая е добре да заложим на проверени и препоръчвани от потребителите производители, които могат да ни гарантират високото качество на закупената от нас активна гимнастика. 

Съществуват различни модели от този вид занимателни пособия (дървени, музикални, тепих за игра, бебешки фитнес, 3 в 1 решения и др.), всяко едно от които ще допринесе за правилното развитие на малкото човече. 

С какво помага

Активната гимнастика е килимче, към което е монтирана арка с различни приспобления към нея. Те могат да издават мелодии, също както и да са допълнени от интерактивен екран за още по-голямо стимулиране на сетивата. Питате се с какво точно помага този вид играчка за бебета? Нейните ползи са следните:

  • Допринася за когнитивното развитие при децата;
  • Помага за стимулирането на визуалните възприятия;
  • Позволява на бебето да достигне по-голямо себеопознаване;
  • Засилва устойчивостта на вниманието и фокусирането върху предмети;
  • Развива координацията и моториката на пеленачето;
  • Доставя радост на малкото дете.

 

Изберете подходящо активно килимче за мъника си и се доверете на водещи марки като Cam, Chipolino, Hauck, Lorelli, Moni и др. Всички тези марки са достатъчно добри, за да ги предпочетете още сега. Потопете се, заедно с бебето, в една вълнуваща игра!

Защо да се доверим на baby.bg

Днес могат да се открият наистина много магазини за детски стоки, в които може да се открие от всичко по много - дрехи, аксесоари, пособия за хранене и др. В магазин baby.bg ще откриете висококачествени решения за най-малките, които ще Ви допаднат с изработката си и достъпните си цени. Открийте най-доброто за Вашето дете и го отглеждайте с лекота.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed