Освежете дома си с тези декорации

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
Всекидневна с интересна декорация

Има много начини да украсите дома си. Различните декорации за дома могат да варират от рамкирани произведения на изкуството до стенни украшения, които сте направили сами. Независимо дали декорирате за забавление или защото обичате да изразявате себе си, имаме идеи за декорация на дома, които ще ви харесат.

Направи си сам изкуство за стена

Има много начини да подобрите визията на дома си, чрез декорации, които сте изработили сами. Можете да го направите върху ПДЧ и да го монтирате на стената. Можете също така да го боядисате, за да пасне на другия декор за стена. За по-креативен външен вид, направете персонализирана лепенка за стена с името на вашия бизнес или любимия ви цитат.

Освен това, можете да изработите красиви декорации от дървесина, пластмаса или хартия, като следвате указания в интернет. По този начин, декорациите ще са достъпни като цена, а и уникални, защото ще сте ги изработили сами.

Декоративни кашпи

Ако сте любител на цветята и отглеждате различни видове у дома, то можете да им осигурите красиви кашпи. По този начин, домът ви ще придобие различен и ефектен вид. В наши дни, на пазара ще откриете различни саксии от глина, пластмаса или друг материал, декорирани по прекрасен начин.

Друг вариант е да разкрасите семпла кашпа по ваш вкус. Можете да я пребоядисате, да я украсите, добавяйки мъниста, шарки, рисунки, ваденки и още много. Просто развихрете въображението си.

Декоративни подложки за чаши

Можете да използвате декоративни подложки за съдове като предмети за декорация на дома. Разглеждайки различни магазини и сайтове, ще видите, че има много модели подложки. Те се различават по форма и могат да бъдат кръгли, квадратни, ромбоидни или с други нестандартни форми. Освен това, могат да бъдат със щампа, дори и такава на любимата ви група или футболен отбор.

Декоративни свещи

Декоративните свещи са добри не само като украса за дома, но и са красиви централни елементи за вашата маса. Независимо дали планирате романтична вечеря или обикновен празник, свещта може да бъде чудесен начин да добавите перфектната атмосфера към всеки повод. Има много начини да използвате свещи в дома си, от това да ги направите сами до намирането на перфектната декоративна свещ за всяко събитие.

Един обикновен стъклен буркан прави перфектна основа за зимна свещ. Ширината и дълбочината му ще подобрят всеки централен елемент и може да се използва и за държане на цветя. Използвайте една бяла свещ, за да завършите външния вид, или поставете няколко на различни височини, за да добавите визуален интерес към аранжировката

Часовник

Макар с напредъка на технологиите, хората все по-рядко да използват часовници, те всъщност не само са полезни, но могат да бъдат и изключително красиви. На пазара ще откриете стенни и настолни часовници от дърво, метал и други материали, изработени в най-различни форми и стилове така, че да изберете най-подходящата за вашия дом.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed