Онлайн магазин за алкохол С и Д Комерсиал ООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
831591274
Телефон: 
0889 220 764
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:30-16:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, бул."Ботевградско шосе" 247
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
50-100
Основна насоченост на бизнеса: 
Алкохолни и тютюневи изделия
Дата на регистрация на фирмата: 
February, 2022

“С и Д Комерсиал” ООД е разположена в град София. Основана е през 1994 г. и е една от водещите компании за търговия на високоалкохолни напитки, вина, пиво, тютюневи изделия, подаръчни комплекти и др.

Фирмата се намира на бул. “Ботевградско шосе” № 247. Разполага с модерна складова база, оборудвана съгласно изискванията на европейските стандарти. Компанията поддържа оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара и рационалното използване на складовите пространства, където има богат асортимент от над 4000 артикула висококачествени български и вносни високоалкохолни напитки и вина онлайн. Складовите площи, собственият автопарк, коректните взаимоотношения с клиентите и най-вече компетентният персонал позволяват фирмата да се утвърди като приоритетен доставчик и добър търговски партньор на алкохолни напитки онлайн.

“С и Д Комерсиал” ООД успешно си партнира с водещи фирми, производители и вносители на високоалкохолни напитки, вина и тютюневи изделия, което позволява да предложи на своите клиенти достъпни цени. В портфолиото на компанията ще отирете всичко, което Ви е необходимо, за да заредите своя магазин, ресторант, да направите скъп подарък или за лични нужди. Ще отриете богат асортимент от български напитки, вносен алкохол, като марково уиски, водка, различни вина, пиво, бренди и др.

Налице е професионален екип, който работи и е добре запознат с търговската мрежа. Благодарение на неговия правилен подход обслужването ни е коректно и точно. Можем да се похвалим с това, че задоволяваме потребителското търсене, като трайно си сътрудничим с клиентите ни, което ни позволява да предлагаме индивидуални решения на проблемите им и да отговаряме на техните изисквания в най-кратък срок.

За своите поръчки на продукти за над 100 лв. преди 12:00 ч. ние ще ги доставим в София в рамките на същия ден, като доставката е напълно безплатна с наш транспорт!

Ако поръчката Ви е под тази сума, доставката е за Ваша сметка, като имате две опции:

  • доставката да е с наш транспорт, като цената е фиксирана на 10лвл – важи само за София-град;
  • доставката да се извърши със Спиди и цената се определя спрямо стойността на поръчката, тегло, обем и населено място на получателя.

Не продаваме алкохол и тютюневи изделия на лица под 18 години.

Начини на плащане:

  • Наложен платеж (в брой)
  • Банков превод
  • Плащане с карта в системата на ePay.bg
  • Плащане с карта в системата на PayPal

 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed