Обзавеждане за баня и кухня от Герака

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.3 (7 votes)
Телефон: 
0876 66 56 86
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-19:00, Събота 10:00 - 16:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, Околовръстен път 191
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Geraka е магазин за цялостно обзавеждане на баня и кухня. В продуктовия му каталог влизат също радиатори и лири за баня. Големият избор от продукти е впечатляващ, а качеството доказано с годините. Дружеството разполага с физически магазин не територията на град София. Geraka улеснява пазаруването на клиентите, като им предлага многообразие от продукти и в своя сайт – www.geraka.com. По този начин изборът е по-богат, а покупката – по-бърза и лесна.

Обзавеждането за баня и кухня, което може да се купи от магазина, е най-различно. Най-често се търсят смесители за кухня и баня, мики, моноблок, душ системи, душове за вграждане, тоалетни чинии, гранитогрес, лири и алуминиеви радиатори, абсорбатори и аспиратори за кухня, плочки за баня, душ кабини и т.н.

Geraka работи с доказани производители като: Grohe, Teka, Fat, Vidima, Roca, Geberit, Faber, Pyramis, Ideal standard, Blanco и много други. Значителна част от продуктите се произвеждат специално за онлайн магазина. Това гарантира на потребителите уникални артикули на цени, които малко други магазини могат да предоставят.

История на Герака

Марката е на българския пазар от дълги години. Това заслужено я нарежда сред лидерите в сферата и я прави разпознаваема от хората. Geraka успява да отговори на потребителското търсене на непрестанно променящите се тенденции в дизайна на обзавеждането за баня и кухня. Не само поради тази причина марката е сред предпочитаните от клиентите. Продуктите, купени от дружеството имат 10 години гаранция, доставката е експресна – в рамките на ден, а опцията за плащане при доставка говори за надеждност и доверие.

Цените на обзавеждането за баня и кухня са конкурентни на пазара. Периодично в уебсайта на фирмата се пускат продукти и категории на специални цени, за да бъдат те още по-достъпни за потребителите.

Голямо предимство е и собственият сервиз, с който Герака разполага. Благодарение на него даден продукт може бързо да бъде отремонтиран и върнат в експлоатация.

За да осигури най-висок клас продукти, фирмата е изградила партньорски отношения с други страни от ЕС.

Обзавеждане за баня и кухня от Герака

Най-важното обзавеждане за тези две помещения може да бъде намерено сред продуктовия асортимент на Geraka.

При нужда дългогодишните специалисти, които обслужват хората, могат да предоставят професионален съвет както очи в очи във физическия магазин, така и по телефон или мейл, ако поръчвате по Интернет.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed