Няколко съветa за зaлагания на електронни спортове

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
турнир по електронни спортове

Няколко съветa за зaлагания на електронни спортове

Електроните спортове или още познати като eSports са състезания на видео игри, в които участват професионални играчи и отбори. В днешно време, когато почти всичко е свързано до някаква степен с компютърните технологии, популярността на електроните спортове расте. Ако искате да се запознаете по-обстойно със някои от букмейкърите, които предлагат залози на електронни спортове, то може да посетите сайта на Nostrabet, където ще откриете актуална и подробна информация за водещи букмейкъри, както и полезни съвети за стратегии и прогнози при залозите.

Има спорове дали eSports се класифицират като спортове или просто като игри, но подобни дебати възникват и при снукъра, дартса и други спортове. Въпреки всичко, факт е, че електроните спортове набират популярност сред феновете на онлайн залаганията и все повече сайтове предлагат тази опция на своите клиенти. Подобен сайт например е EFBET, където в секцията за електрони спортове може да откриете нашумелите CS:GO, League of Legends (LOL), DOTA 2, StarCraft 2 и други.

Видове залози при електронните спортове

Електронните спортове предлагат множество пазари за залози. Може да залагате на победител на мача, на победител на цялото първенство, както и на различни залози за дадената карта. Обмисля се дори Cash-out опция, която да се въведе първоначално в Bet365, но да се различава с тази от спортните им залози. Има множество възможности от сорта на „първият, който ще отбележи точка“, „следващият, който ще умре“, „общ брой точки“ и т.н. Освен това, може да залагате на индивидуални играчи от отборите съответно за самата карта, рунд или за цялото първенство. Някои от букмейкърите предлагат и популярния Азиатски Хендикап и при електронните спортове. Други опции за залози са за под и над даден резултат, както и за точен резултат. Залозите в комбинации също са опция при eSports. Съществуват и други пазари за залози на този вид спортове, но те варират според самите букмейкъри. Който и пазар да изберете, е важно да залагате с мисъл и ясно поставена стратегия, за това в следващите редове ще ви дадем няколко съвета.

Съвети за залози на електронни спортове

  • Имайте достатъчно информация – ако ще залагате на някой електронен спорт, то се убедете, че знаете достатъчно за него – дали ще е за самата игра, някой отбор или даден пазар за залози. Интересувайте се и от новините около дадени отбори и играчи – това може да повлияе на залозите и печалбите ви.
  • Използвайте таблици за сравнение на коефициенти – така може да следите букмейкърите, предлагащи най-добри коефициенти за даден спорт. Друга добра стратегия е да имате регистрация в няколко букмейкърски сайта и така лесно може да следите предлаганите от тях коефициенти, бонуси и промоции.
  • Възползвайте се от cash out опцията, която ви позволоява да прекратите залога си преждевременно, като намалява риска от големи загуби. В много от букмейкърите тя е валидна и за електронните спортове.
  • Почнете с малки състезания – особено ако сте начинаещ в залаганията на електронни спортове, то е добре да почнете от там, вместо да се впускате в популярните и големи турнири, които носят и своите рискове.
  • „Външността лъже“ – бъдете безпристрастни, понякога може някой от отборите да ви е по-симпатичен, но не залагайте само и единствено на това основание, а следете и предлаганите от букмейкърите коефициенти. Понякога те са ниски, но това не винаги е така, защото отборът е уникален и непобедим.
  • Преди да почнете да залагате на електронни спортове, прочетете правилата на избрания от вас букмейкър – някои от тях имат лимит на сумите, които изплащат за печалби от електронните спортове.
  • И не на последно място – изберете правилния букмейкър! Както при останалите спортни залози, така и при тези е важно да изберете правилния за вас букмейкър, който трябва да отговаря на личните ви изисквания. Препоръчваме ви да се доверите на лицензиран бранд, като този на българския Winbet, които предлагат също подобни видове залози. Ако все още се колебаете как точно да изберете своя, то в сайта на Nostrabet може да прочетете точни и безпристрастни ревюта на някои от известните букмейкъри и това да улесни в пъти избора ви!
     

Естествено, това са само съвети за това как да почнете да залагате на електронните спортове. Както при останалите видове залагания, така и тук се изисква време, за да се запознаете със средата и да изградите стратегията си за залагания. Едно е сигурно – електронните спортове се развиват на високи обороти и стават едни от най-атрактивните полета за залози, така че ако сте се насочили към този тип онлайн залагания, то вие имате шанс да се наслаждавате на интересни „сблъсъци“ и едновременно с това да печелите пари.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed