Nespresso.bg - Кафе капсули и машини

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
205701199
Телефон: 
0800 90091
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-17:00
Основател на фирмата: 
Любица Ралевич
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, р-н Триадица, Д-р Христо Стамболски, 3, ет. 3
Ценови диапазон: 
10 - 400 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Търговия с кафе капсули и кафе машини
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2019
„ЕСЕФ1 Кофи” ЕООД Магазини и пазаруване fd607db75adbe61cab037bfb0e84d155

Nespresso.bg е официален представител на Nestle Nespresso и предлага на българския пазар кафе капсули и кафе машини. Всички обичаме нес кафе под една или друга форма, но малко са хората, които знаят, че всъщност името на напитката е произлязло именно от тази компания. Nespresso.bg обаче се отличават с нещо и това са кафе капсулите и тяхната иновативна технология. Макар човечеството да пие кафе от години, кафе капсулите и качеството на чаша кафе, получена чрез капсула, са несравними с нищо друго. Заради технологията на аериране на зърната, напитката става ароматна и неустоима.

Nespresso.bg са голяма компания, чиято цел е да разпространява кафе капсули и кафе машини. На уеб сайта им ще видите огромно разнообразие от различни видове силно, слабо кафе, с мляко, сметана и тн. Разнообразието е създадено, за да може всеки да намери неговата перфектна чаша кафе. Освен това ще откриете кафе машини, бонбони, поставки за кафе капсулите и дори чаши. От компанията са се погрижили, когато пазарувате кафе капсули да може от едно място да се снабдите с всичко необходимо.

Кафе капсули и кафе машини

Предвид новата технология за получаване на кафе, кафе капсулите дълго време се считаха, че са неекологични. Благодарение на обучителната политика на компанията обаче, става ясно, че това изобщо не е така. Производството на кафе капсули нанася много по-малко вреда от една чаша еспресо например от голяма професионална кафе машина.

Кафе машините са капсули са малки компактни и могат да бъдат използвани както вкъщи, така и в барове и ресторанти. Nespresso.bg не само че продават кафе машини, ами се грижат и за тяхната поддръжка, така че винаги можете да ги потърсите само за тази услуга.

Кафе машините са с най-различни функции и дизайни. Компанията се стреми към изчистения и функционален дизайн. От тях можете да се снабдите с кафе машина за капсули, която ще пасне перфектно на вашия интериор и няма да заема излишно място в дома или офиса ви.

Освен всичко друго от Nespresso.bg са се погрижили да осигурят и аксесоари, в които да може да държите капсулите – диспенсъри, кубове и бонбониери. Предлагат също така и чаши, които са оригиналните на бранда, носещи духа на кафето и отличителните цветове на кафе капсулите и бранда. 

Устойчиво развитие на компанията

Nespresso.bg е една от различните компании, защото има силно развита социална дейност. Те участват активно в кампании насочени към живот без отпадъци, нулев въглероден отпечатък и дори поддържане на биоразнообразието. На уеб сайта на компанията ще откриете пълна информация по години за социалната им дейност.

Интересно е, че в Nespresso.bg се използват само и единствено възобновяеми източници на енергия, което прави компания една от малкото световни компании, обръщащи внимание на този екологичен проблем. Освен това възстановяват дърветата, там където се отглежда кафе, като осигуряват и работа в регионите, които са пострадали от климатични промени или конфликти.

Можем да заключим, че Nespresso.bg са изключително активна компания, която освен че предоставя на пазара продукт, който е с високо качество и превъзходен вкус, се грижи и за околната среда и отпечатъците, които оставяме по нея.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed