Модерни стилове за палта през 2018/2019 г.

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
модели на палта

През зимата повечето от нас предпочитат тъмните дрехи, тъй като са по-практични, но тази пролетта дизайнерите препоръчват да се актуализира пролетния гардероб с дрехи в топли, ярки и меки цветове. Хората, които предпочитат по-спокойните тонове могат да изберат светли, леки пастели в полупрозрачни тонове. Най-актуалните цветове за пролетните бизнес костюми се очаква да са бяло, светло сиво, светло бежово и бежово-розово.

Ако предпочитате женствен стил, изберете палто с различен нюанс: светло розово, розово-бежово или в цвят на чаена роза. Обърнете внимание как момичетата носят палта с различни дължини.

Късите модели, които избират жените, се носят главно с дънки.

Палтата с „midi“ дължина обикновено се носят с тесни дънки или панталони в комбинация с блуза или джъмпер в романтичен или класически стил. Тези палта също изглеждат стилни с къси рокли или бизнес костюми с пола.

За палтото в деликатна цветова гама най-подходящи са обувките тип лоуфери, боти с остър, удължен връх или къси ботуши с масивен ток и закръглена отпред форма. Тази година са на мода и ботушите над коляно, стигащи понякога до средата на бедрото. Мнозина предпочитат да носят палто с маратонки или кубинки.

Един от модерните светли нюанси на пролетта и лятото е лекия и нежен цвят лавандула и неговата по-светла версия - "розова лавандула". Можете също така да създадете аутфит с палто с всякакви виолетови нюанси.

Най-елегантното палто на сезона е бялото. То е класическо и притежава неподражаема свежест. Палта в червен и бяло или черно и бяло са също силна тенденция.

За разлика от изисканата елегантност на светлите палта, втората модерна тенденция на пролетта е черното. Тя може да бъде представена под формата на късо палто от овча кожа или плътно кожено яке с бяла декорация като пухена яка за студени дни, кожено яке в стил на мотоциклетист или яке тип „пилот“ за по-топлото време.

Източник: Електронен магазин KAPERE.COM


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed