Mobiladalin - тапицирана мека мебел от Румъния

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
0888 326 324
Работно време: 
Понеделник до Събота 10:30-19:30, Неделя 10:30 до 16:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. Симеоновско Шосе 77, София
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020
mobiladalin Мебели и обзавеждане 9847f09ea4b7eff16cd4a22ce61d2435
mobiladalin Мебели и обзавеждане b0eaa066d1c61ab8cc221e60c6bf4338
mobiladalin Мебели и обзавеждане 5f7b48fb01207cca4e848a8fd480e874
mobiladalin Мебели и обзавеждане 43619e8ecbac4007012dc281555466af

Mobiladalin е от добре познатите румънски производители на мека мебел. Нейните изделия се предлагат в редица европейски страни, като привличат вниманието с изключително красив дизайн и безкомпромисно качество при изработване. Мебелната компания гордо се нарежда на 4-то място сред топ производителите на тапицирани мебели в Румъния.

Фокусирана е главно върху производството на дивани, фотьойли, столове и маси. От тях се предлага най-голямо разнообразие и продуктовата гама е най-добре развита. В каталога й обаче могат да се открият също легла, матраци и килими.

Фирми с нейния потенциал смело се развиват като към днешна дата mobiladalin разполага със собствена мрежа от изложбени зали, франчайзи и вериги магазини не само в северната ни съседка и у нас, но и в следните държави: Австрия, Франция, Германия, Италия, Испания и Унгария.

История на mobiladalin

Компанията, производител на мека мебел, се появява на пазара през 1992 година, като с времето се утвърждава все по-добре. Тя става все по-разпознаваема от хората, благодарение на меката мебел, която произвежда.

През своята 23-годишна дейност mobiladalin е успяла да докаже, че най-важно за фирмата е отличното качество на мебелните продукти. Те са проектирани така, че да носят повече радост в домовете на всички клиенти. Това се постига не само чрез ярките цветове на дамаските, но и чрез новаторския дизайн, който е първото, което грабва окото.

Mobiladalin е семеен бизнес, който и досега успява да обедини членовете на фамилията от идеята за производство на първокласни мебели на достъпни за хората цени. Специалистите, които заема ръководни позиции във фирмата, са с широки познания в дърводобивната, дървообработваща, мебената и текстилната промишленост. Така те гарантират с името си за високото ниво на работа и отличните крайни резултати по отношение на меката мебел.

Продуктите на бранда mobiladalin се продават в приблизително 150 магазина в Румъния, Унгария и Молдова. Над 100 000 семейства се наслаждават на комфорта, който мебелите, направени във фирмената фабрика носят.

Дизайн на меката мебел от mobiladalin

Иновативният дизайн е запазената марка на mobiladalin. Заедно с техническия профил и склонността към иновациите са в основата на развитието. Компанията работи с професионалисти, чията отговорност е разработването на колекции, вдъхновени от традиционни мебели от цял свят, не само от Румъния.

Следват се и тенденциите на международните пазари, които се отразяват в колекции мебели, по отношение както на цветовете, така и в спектъра модели, които mobiladalin представя на пазара ежегодно.

Mobiladalin произвежда мека мебел за редица световни събития и форуми от всякакво естество. Сред звездите, които са признали качеството на меката мебел, е DJ Армин ван Бюрен. 


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed