Мебели по поръчка - защо да изберем тях?

Вие сте тук

Average: 5 (1 vote)
ремонт на кухнята и мебели по поръчка

Всеки в живота си е стигал до момент, в който трябва да обзаведе чисто нов апартамент или да подмени мебелите в някоя от стаите на сегашния си. Тогава трябва да се вземе важното решение дали да изберете мебели по поръчка, или да харесате готови. Със сигурност готовото обзавеждане има плюсове - като това, че можете да го видите преди да го монтирате и че обикновено за него се чакам много по-малко време. От друга страна поръчковите мебели имат множество предимства. Вижте някои, които подбрахме за вас и се убете сами!

Направени са според вашите желания 

Всеки човек познава собствените си нужди и тези на семейството си най-добре и може да прецени как би било най-удобно за него да бъдат изработени неговите мебели. Броя на чекмеджетата, рафтовете, дълбочината и ширината са неща, които няма как да пасна на сто процента, ако изберете готови мебели. При поръчковите вие можете да дадете собствените си идеи и заедно с екип от дизайнери и дърводелци да ги направите максимално близки до вашите представи. 

Можете да избирате 

Още една положителна страна на мебелите по поръчка е това, че много често проектантите ви предлагат няколко варианта на проекта ви с леки промени и вие имате право да избирате кой най-много ви харесва. Това е екстра, която е невъзможно да получите, ако изберете готови мебели. 

Можете да избирате материала и цвета

Често корпусните мебели се правят от MDF или ПДЧ и дори и много да сте харесали определен дизайн, ако не желаете да използвате тези два вида материал, готовите мебели няма да ви свършат работа. Това е така, защото повечето фирми за масово производство нямат практика да изработва единични бройки с различни характеристики за отделни клиенти. При поръчковите мебели имате свободата да избирате между всякакви текстури и цветове, можете да правите всевъзможно комбинации, които ще направт обзавеждането единствено по рода си.

Пасват на апартамента перфектно и оползотворяват всички пространства

Понякога помещенията, които трябва да обзавеждаме могат да има странни чупки,ъгли и колони. В тези случай най-добрият вариант е да се доверите на мебели по поръчка. Те винаги се правят по точни размери на вашите помещения. Въпросът с готовите мебели излиза на преден план особено за малките жилищни пространства. Все по-често площта за живеене намалява и да избереш готови мебели за малко и тясно пространство е истинско предизвикателство, което по-скоро ще доведе до още смаляване на пространството и много главоболия.

Монтажът и доставката са включени

Готовите мебели идват на части и вие сами трябва да ги сглобите и монтирате или да платите на някого допълнително, за да го свърши за вас, ако смятате, че нямате нужните умения да го направите. Понякога може да има забравено винтче или друга част, което ще спре работата ви и ще забави целия процес. При поръчковите мебели това не е проблем, понеже монтажът и доставката са включени в цената, която ще заплатите за цялостната работа. 

В заключение бихме казали, че всеки може да прецени сам за себе си дали да се спре на готови или поръчкови мебели. Но все пак, ако искате да си спестите някои главоболия и да си осигурите качествени и красиви мебели, изцяло по ваш вкус изберете мебели изработени по поръчка от remontis.bg.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed