Line Raptor - Магазин за дамски дрехи големи размери

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
203698893
Телефон: 
0888241690
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00,
Основател на фирмата: 
Хубавена Пенкова
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр.София,ул.Иван Димитров-Куклата 15
Ценови диапазон: 
30 - 150 лв
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Ателие за облекла
Дата на регистрация на фирмата: 
September, 2015
Марки: 
Line Raptor
 ХУБАВЕНА 2015 EООД Магазини и пазаруване 12404012cc869d41f4b63499eeadcd0e

Line Raptor е български онлайн магазин за дрехи, произведени от талантлива дизайнерка. Спортните, ежедневни дрехи, които ще видите вътре са всякакви размери, като започват от S размер и стигат до XL и XXL. От Line Raptor вярваме, че нито един човек не трябва да се чувства ощетен, че неговия размер го няма наличен, точно когато си е харесал модел и дизайн и заради това правим и индивидуални размери от нашите продукти при запитване.

При нас ще намерите дамски ежедневни рокли големи размери, спортни долнища, туники, блузи и изобщо удобни, меки и стилни дрехи. Ние твърдо вярваме, че облеклото трябва да е удобно и да ни позволява да останем активни, като това се отнася, колкото за дамските ежедневни дрехи, толкова и за мъжките такива. При нас ще намерите и дамски чанти и раници, които да допълнят визията ви. Моделите и дизайните отново са уникално изработени, плод на труда и въображението на нашият дизайнер. Можете да сте сигурни, че никой няма да има същата дамска чанта или раница.

В Line Raptor ще намерите и народни носии традиционни модели. Ние считаме, че традициите трябва да се пазят и намираме ужасно много красота в българската народна носия. Изработваме нашите народни носии по специална заявка, като те могат да бъдат с шевици и с бродерия. Ако имате предложение свържете се с нас и ние ще ви помогнем с изработката.

Освен това, отдаваме и народни носии под наем. Цените са разумни и носиите могат да се използват за всякакви конкурси, участия, фестивали, празненства и всякакви евенти. Народните носии ги изработваме от високо качество материали, така че можете да сте сигурни за направената инвестиция.

Нашата мисия е да се грижим за облеклото на цялото семейство и заради това в нашия онлайн магазин ще намерите и категория за кучешки дрехи. Изработваме кучешки палтенца за зимата от меки платове, които да могат да се облекат лесно на вашите домашни любимци и да им се постави и повода. Кучешките дрехи са ни слабост и моделите, които правим също може да бъдат по индивидуални запитвания.

Изобщо в Line Raptor сме си поставили за задача, да не ни се опре нито една изработка и смело приемаме индивидуални поръчки и размери. Посетете ни на място или ни се обадете и ние ще ви помогнем в изработката на дрехата, така както си я представяте.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed