Кием Клима ООД - климатици Daikin

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
BG200640454
Телефон: 
+359 879 090 481
Работно време: 
Понеделник-Петък от 09:15 часа до 18:15 часа
Основател на фирмата: 
Емил Киров
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. Освобождение 93, 4023 Пловдив
Ценови диапазон: 
600 лв.- 5000 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Продажба и монтаж на климатична техника
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2009
Марки: 
Daikin
Категория: 
Кием Клима ООД Услуги 46cbfc580e255c2107a380fdcc06432f

„Кием Клима” ООД e лидер на пазара на климатични инсталации. Създадена от професионалисти, компанията дълги години предлага качествено обслужване и широк набор от продукти. Предлага на своите клиенти отоплителни системи, климатици от марките Daikin, Gree, Arielli, Nippo, както и всички нужни консумативи и аксесоари.

От „Кием Клима“ осигуряваме продажба, доставка и монтаж на климатични системи на територията на гр Пловдив и региона.

Можете да разгледате многообразието от артикули на място в нашият шоурум, както и да се консултирате с професионалист.  Подбрали сме продуктите, така че да задоволят всички изисквания и да предложат максимално удовлетворение за разход на електроенергия и ефективност. Бихте могли да получите пълна информация за всеки един уред от консултантите, които са готови да отговорят на всичките ви въпроси.

Независимо дали търсите красив дизайн, икономичност или пък безшумност, при нас в Кием Клима ООД всеки един продукт за охлаждане и отопление е най-висок клас. Главната причина за това, е че осъзнаваме, че именно климатизацията в един дом го прави уютен и обичан. А кой не иска да се прибере в комфортен, топъл дом?

За нас вниманието към клиента е от съществено значение, предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване.

Клиентите стават лоялни, когато им се предложи качество и сигурност, независимо дали става въпрос за продажба, консултация или обслужване на вече закупен уред. Пестенето на време на клиентите  е съществено, никой не иска да губи часове, дори и дни за нещо, за което плаща.

Заповядайте при нас и ние ще подходим индивидуално към вашият случай. Ако имате нужда от съвет в самото жилище, офис или сграда, ние от „Кием Клима“ можем да ви осигурим и мобилен консултант. Той ще дойде на определеното място, в подходящо за вас време и ще ви предложи оптималните решения за отопление и климатизация. Тази услуга е комплимент към нашите клиенти и е безплатна.  


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed