Keranova - магазин за обзавеждане на баня и кухня

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
089 6 74 04 98, 089 2 27 35 17
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-19:00, Събота 10:00-16:00
Основател на фирмата: 
Стоян Стоянов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София бул. Гоце Делчев №113
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Keranova е магазин за цялостно обзавеждане на баня и кухня. Разнообразието от продукти е голямо, за да може всеки клиент да намери, каквото му е необходимо. Освен три шоурума на територията на град София, бранда има и свой собствен онлайн магазин. В неговия каталог може да се запознаете с широката гама продукти, които Keranova предлага.

Сред най-търсените са гранитогрес, смесители за баня и кухня, плочки за баня, каменни облицовки, тоалетни чинии, бидета, душ кабини и паравани, вани, мивки за баня и кухня, лири за баня, шкафове, абсорбатори, хладилници, перални и прочие.

Керанова работи с доказани марки като: Besco, Drop, Prissmacer, Tubadzin, Qua Granite, Hansgrohe, Roca, Karag, Teka и много други. Сред партньорите й са производители от цял свят - Гърция, Испания, Турция, Италия, Чехия, Полша и Дубай.

История на Keranova

Българският бранд е на пазара вече 14 години, като за това време постепенно е успял да се утвърди сред лидерите в сферата. Непрекъснатият стремеж за развитие и предлагане на първокласни продукти са сред причините клиентите да го избират за обзавеждането на бани и кухни, и да го препоръчват на други.

Освен трите физически магазина в столицата, Керанова планира отваряне и в други градове в страната, за да бъде по-достъпна за своите клиенти.

Цените са съобразени с покупателната способност на хората. Разбира се, онлайн магазинът често предлага промоции и отстъпки на различни продуктови категории.

Продуктите на Keranova

Брандът разбира, че обзавеждането за баня е важно. Това е помещението, в което хората намират успокоение и релакс след дълъг работен ден. Ето защо е важно това помещение да е оборудвано с всичко нужно, за да бъде наистина функционално. Сред най-продаваните продукти на марката са хидромасажни душ системи, вани и джакузита. С тяхна помощ човек лесно се отпуска и забравя за натовареното ежедневие.

Кухнята също е неизменна част от живота на едно семейство. Колкото по-добре оборудвана е, толкова по-функционална е тя. В сайтът на Керанова ще намерите мебелите и аксесоарите за една приказна кухня.

Специалистите, които работят в Keranova, могат да предоставят професионален съвет както очи в очи във физическите магазини, така и по телефон или мейл, ако поръчвате по Интернет.

Тяхното експертно мнение ще ви улесни при взимането на финално решение за обзавеждането на вашата баня или кухня.


InformatorBG.comЗащо избрах хостинг в Jump?

InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed