Keranova - магазин за обзавеждане на баня и кухня

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.8 (4 votes)
Телефон: 
089 6 74 04 98, 089 2 27 35 17
Работно време: 
Понеделник до Петък 10:00-19:00, Събота 10:00-16:00
Основател на фирмата: 
Стоян Стоянов
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София бул. Гоце Делчев №113
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Keranova е магазин за цялостно обзавеждане на баня и кухня. Разнообразието от продукти е голямо, за да може всеки клиент да намери, каквото му е необходимо. Освен три шоурума на територията на град София, бранда има и свой собствен онлайн магазин. В неговия каталог може да се запознаете с широката гама продукти, които Keranova предлага.

Сред най-търсените са гранитогрес, смесители за баня и кухня, плочки за баня, каменни облицовки, тоалетни чинии, бидета, душ кабини и паравани, вани, мивки за баня и кухня, лири за баня, шкафове, абсорбатори, хладилници, перални и прочие.

Керанова работи с доказани марки като: Besco, Drop, Prissmacer, Tubadzin, Qua Granite, Hansgrohe, Roca, Karag, Teka и много други. Сред партньорите й са производители от цял свят - Гърция, Испания, Турция, Италия, Чехия, Полша и Дубай.

История на Keranova

Българският бранд е на пазара вече 14 години, като за това време постепенно е успял да се утвърди сред лидерите в сферата. Непрекъснатият стремеж за развитие и предлагане на първокласни продукти са сред причините клиентите да го избират за обзавеждането на бани и кухни, и да го препоръчват на други.

Освен трите физически магазина в столицата, Керанова планира отваряне и в други градове в страната, за да бъде по-достъпна за своите клиенти.

Цените са съобразени с покупателната способност на хората. Разбира се, онлайн магазинът често предлага промоции и отстъпки на различни продуктови категории.

Продуктите на Keranova

Брандът разбира, че обзавеждането за баня е важно. Това е помещението, в което хората намират успокоение и релакс след дълъг работен ден. Ето защо е важно това помещение да е оборудвано с всичко нужно, за да бъде наистина функционално. Сред най-продаваните продукти на марката са хидромасажни душ системи, вани и джакузита. С тяхна помощ човек лесно се отпуска и забравя за натовареното ежедневие.

Кухнята също е неизменна част от живота на едно семейство. Колкото по-добре оборудвана е, толкова по-функционална е тя. В сайтът на Керанова ще намерите мебелите и аксесоарите за една приказна кухня.

Специалистите, които работят в Keranova, могат да предоставят професионален съвет както очи в очи във физическите магазини, така и по телефон или мейл, ако поръчвате по Интернет.

Тяхното експертно мнение ще ви улесни при взимането на финално решение за обзавеждането на вашата баня или кухня.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed