Как да изберем калъф за телефон?

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
Калъф за телефони на цветя

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато купувате калъф за телефон. Те включват материалите, използвани за направата му, и допълнителни функции, които трябва да търсите. Изборът на правилния калъф за вашия смартфон е важен за неговата защита, но също така трябва да имате предвид неговия дизайн, материал и марка. По-долу са изброени някои от най-често срещаните видове калъфи за телефони, както и различните марки, които трябва да имате предвид. Стандартните калъфи предпазват страните и гърба на вашия смартфон, но оставят екрана напълно достъпен. Те имат повдигнати бордове около екрана, за да предотвратят директни удари. Те често са леки и предлагат прилична защита.

Изчистени калъфи за телефони

Има много страхотни опции за обикновени калъфи за телефони. Тези стилни аксесоари ще защитят вашето устройство и ще могат да покажат цветовете му. Най-обикновените калъфи за телефони са силиконови и прилягат перфектно към телефона, ако са съобразени с неговия модел. Те предпазват от надраскване и прах, но не са особено подходящи за предпазване от изпускане и счупване.

Тези калъфи могат да бъдат прозрачни и да не променят дизайна на телефона ви, но могат и да бъдат цветни и дори да имат различна щампа. Имате възможност да изберете любимите си шарки, логото на любимия си спортен отбор или любимата си група.

Магнитни калъфи за телефон

Сред най-стилните калъфи за телефони са тези, тип портфейл. Те са изработени от кожа, най-често еко кожа, и визуално приличат на портфейл. Отварят се и се затварят като книга, чрез специален магнит. Тези калъфи разполагат със слотове за различни карти, а понякога имат и отделение за пари.

Твърди калъфи

Здравите калъфи за телефони са предназначени да предпазват телефона ви от изпускане. Те се захващат за вашия телефон и покриват гърба, добавяйки допълнителна защита. Здравите калъфи също често са по-обемисти и по-тежки от стандартните калъфи за телефони. Някои хора, които използват телефоните си, често се нуждаят от този тип калъф, докато други могат просто да поддържат калъфа тънък и елегантен. Въпреки това, ако сте от хората, които често изпускат телефона си, определено си струва да инвестирате в един здрав калъф.

Тежките калъфи се предлагат в много различни стилове и материали. За тези, които водят активен начин на живот, по-дебел калъф ще защити телефона ви по-добре. Ако не сте толкова активни, помислете за закупуване на тънък калъф, за да спестите място. Някои калъфи за телефони са оценени от военни тестове за падане и ако го направят, трябва да помислите за закупуването им.

Цена

Както при много други артикули, и при калъфите за телефони, цената се определя от много фактори. На първо място, фактор е марката и моделът на телефона. Ако търсите защита за по-рядко срещан модел телефон, то кейсът може да е по-скъп. Освен това, материалът и различните екстри също могат да влияят на цената. Като цяло, калъфите са сред най-достъпните аксесоари за телефони.

Огромно разнообразие от калъфи за телефони ще откриете в магазин MLgroup в София, които предлагат своите продукти и онлайн на достъпни цени. А техните професионални консултанти могат лесно да ви помогнат в избора.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed