Изи Финанс ЕООД

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.3 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
201196810
Телефон: 
0896 865 796
Работно време: 
Понеделник до Петък 9.00-18.00
Основател на фирмата: 
Борислав Николчев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. Балаша 17
Ценови диапазон: 
50 - 1800 лв
Видове разплащания: 
В брой
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Финанси
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2010
Изи Финанс ЕООД Финанси и застраховки 6c4f5d910dad7b09b1b41e2ea3727756

MiniZaem.bg е онлайн платформа за предоставяне на бързи заеми за физически лица. Оператор на услугата е Изи Финанс. Компанията е небанкова кредитна институция, притежател на удостоверение № BGR000211, издадено от БНБ. Организацията е регистрирана и като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, с което гарантира конфиденциалността на информацията, получена от своите клиенти.

Основните приоритети в дейността на Minizaem.bg са:

  • да осигури достъпно и бързо кредитиране за възможно най-широк спектър кредитоискатели;
  • да направи процесът на кредитиране максимално комфортен, прозрачен и насочен към потребителите;
  • да представи възможно най-добри условия за своите клиенти.

Следвайки нашите цели, ние се стремим да осигурим пълна информация за потребителите, свързана с техните кредити.

Това включва предоставяне на ясна преддоговорна информация; разяснения за договора между клиента и финансовата институция; яснота относно всички разходи по предоставените на клиентите кредити; правни и др. последствия от неизпълнението на задълженията по подписани договори. Като отговорна организация ние не предоставяме кредити на изпаднали в несъстоятелност кредитоискатели, на свръхзадлъжнели или неспособни да разберат условията по нашите заеми клиенти. Ние се опитваме да бъдем максимално близо до нашите клиенти и да разбираме техните трудности и желания. Затова винаги сме готови да предоговорим условията по договорите на наши клиенти, ако последните декларират, че са в затруднено финансово положение. Предлагаме индивидуален подход и намаляване на разходите по кредита за всеки кредитоискател съобразно рисковия му профил.

Изискванията и общите условия по нашите кредитни продукти са публикувани на интернет страницата ни.

Така клиентите ни могат сами да се информират за политиката на компанията по отношение на: одобрението, времето за усвояването, бонуси при последващо кандидатстване, предсрочно погасяване, процедурите, възможности за предоговаряне на параметрите по договора, начините за искане на информация и погасяване на предоставяните от Minizaem.bg кредити.

За да можете да кандидатствате за заем при нас, трябва да сте пълнолетен български гражданин, да сте с постоянно местожителство в България, да имате постоянен доход и да разполагате с мобилен телефон и имейл адрес. При попълването на заявката Ви за кредит трябва да ни предоставите трите си имена, ЕГН, номер на лична карта, постоянен адрес, телефонен номер, информация за семейното си положение, Вашата месторабота (включително адрес и телефон на работодателя, позицията, на която работите, вида договор) и месечния Ви доход. Кредитоискателите въвеждат изредените данни в специално разработен от компанията въпросник. За да улесним максимално кредитоискателите, сме направили попълването на информацията максимално удобно, така че дейността да отнеме не повече от 10 минути. Компанията отговаря на исканията за кредитиране в рамките на 30 минути. При положителен отговор парите по търсения от Вас заем можете да получите в рамките на час, ако сметката Ви е в някоя от банките – партньори, с които работим. В противен случай ще усвоите заема си до няколко часа.

Онлайн платформата ни позволява клиентите да кандидатстват за кредитиране по всяко време на денонощието, както от компютър, така и от мобилно устройство.

Заявката ще бъде разгледана от служител на отдела ни за обслужване на клиенти в работното време на компанията – в делничните дни между 9 и 18 ч. В събота можете да се свържете с нас по телефона.

Ние, в Minizaem.bg, не предоставяме кредити на всяка цена.

Вярваме обаче, че предлагаме най-гъвкавите и индивидуализирани кредитни линии, така че да уважим желанията и възможностите на всеки кредитоискател. Също така установяваме дългосрочни партньорства с нашите клиенти, като предлагаме най-добрите отстъпки за всеки следващ кредит, взет от нас. За нас е важно да подкрепим лоялните ни клиенти, когато се нуждаят от финансови средства и да им помогнем да реализират проектите си. И се опитваме да въвеждаме най-високите стандарти в нашата работа, защото доверието е най-важното за успеха ни. Ето защо смятаме, че клиентите ни вярват, защото и ние вярваме в тях.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed