iSleep - матраци и аксесоари за сън

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
070011117
Работно време: 
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:30Ч Събота - Неделя: 11:00 - 17:00Ч
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. България 111 Ембаси
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2020

iSleep е онлайн магазин за матраци, възглавници и аксесоари за сън, произведени от високоеластична мемори пяна с антиалергичен текстил. За наистина комфортен сън се нуждаете и от добра възглавница. Нашите са от италианска мемори пяна, с форма според предпочитанията и качествен текстил. 

Гарантираме Ви само високо качество, съчетано с ниски цени. Ако се чувствате изморени или просто желаете да отпочинете след дълъг работен ден, не се колебайте, а се свържете с нас.
Продуктите на iSleep се произвеждат от най-висок клас материали и текстили във водещи фабрики в Италия и Португалия. Иновативните технологии, вложени в изработката на матраците, обещават постоянен и оптимален комфорт по време на сън, нощ след нощ.
Всеки матрак iSleep има 25 години гаранция – доказателство за високо качество и дълготрайност, на които може да разчитате.

Добрият сън не може да чака. Затова ние ще доставим експресно и безплатно избраните от вас продукти до дома ви. Доставката в София и областните градове се осъществява в рамките на 24 часа в работни дни и в събота, а в другите населени места в страната – по седмичен график.

Матраците пристигат на вакуумирано руло, което ги прави лесни за транспорт и съхранение. Рулирането се осъществява в контролирана среда и продуктите пристигат при вас напълно запазени и чисти – гаранция за здравословен сън.
Бързото и точно обслужване е толкова важно, колкото качествените и иновативни продукти. Затова освен безплатна експресна доставка, ние ви гарантираме и че избраният от вас продукт на iSleep е наличен и няма да се наложи да го чакате.
В случай, че поръчаният продукт не е наличен за доставка в потвърдения с магазина ден за доставка, ние ще ви компенсираме с 10% от цената на модела. Отстъпката по програма „Винаги налични“ ще се добави към всички останали активни отстъпки от националната промоция.
Ако все още не сте убедени, че iSleep са подходящи за Вас, то може и да размислите, тъй като предлагаме и безлихвен кредит за нашите продукти. Оснвен онлайн магазин ние имаме 460 физически магазина, в които същото можете да ни отркиете. Ние работим всеки ден за вас и вашият комфорт. Актуално работно време на шоурумите ни можете да откриете на нашия сайт.Не се колебайте да ни потърсите! 


InformatorBG.com


InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed