Индустриално LED осветление ASGLight.bg

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
201942224
Телефон: 
0889 121 312
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00 - 17:00
Основател на фирмата: 
Стефан Ралчев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, ул. Коматевско шосе 67
Ценови диапазон: 
50-1000
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
USD
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
Производство на LED платки
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2014
Марки: 
ASG Light
Бултрейд Груп ЕООД Индустрия, Производство 198fc1ee72cbe942f388706065fafb26

Asg Light  е бранд, който е на българския пазар от 2012 година. Основната ѝ дейност е производството на платки, проектиране на LED осветление и неговата продажба. Компанията е насочена към масовото производство на LED осветителни тела, както за индустриална, така и за индивидуална употреба. Вярно е, че има много и различни производители, но ASG Light  се отличава ярко от конкуренцията с това, че има собствена SMD линия за монтаж на платки.Освен това, екипът от професионалисти допринася за постоянните иновации и развитие на компанията. Това се дължи на опита на инженерите, както и на отдадеността на специалистите. Другата част, която прави фирмата толкова успешна, е използването на качествени материали за направата на LED осветление ASG Light. Както всички знаем, за да се получи нещо качествено като краен продукт, то трябва да се използват само качествени елементи, в противен случай ефекта няма да е желаният.

LED осветлението е модерен тип осветление, което тепърва започва да се използва по-широко. Можете да забележите, как малко по малко навлиза в индустриалното производство, като част от уличното осветление и дори в домовете на хората. Огромното преимущество на този тип осветление е, че използва 90%  от енергията, която получава и я преобразува в светлина. Което прави загубите драстично по-малки, спрямо останалите типове осветление. Освен това животът на тези осветителни тела е в пъти по-дълъг отколкото животът на традиционните осветителни тела и така те пестят разходи от смяна и от употреба. Това ги прави и предпочитан метод за осветление в индустриалното производство, където разходите са от съществено значение.

Също така, много публични сгради, офис сгради, болници и различни учреждения заменят старата луминисцентна светлина с LED осветление. Луминисцентните лампи си имат своите плюсове, но също така имат и един огромен недостатък, че могат да причинят главоболие и фоточувствителност, заради мъждукането на лампите, което макар и да не се забелязва се усеща от очите. Много големи градове в Европа са избрали вече LED осветлението за осветяване на улиците си нощем, защото разходите са по-ниски и поддръжката им е по-рядка. Главният минус на LED осветлението е високата му първоначална цена, но естествено това се поправя, като се пресметната какви разходи ще спести то в бъдеще. Предвид бързият темп на развиване на този вид технологии, LED осветлението търпи промени, така че в най-скоро време можем да очакваме цената му да спада, а потреблението му да се вдига. ASG Light имат доказани постижения и в иновациите и в производството на по-нетрадиционни LED осветителните тела. Предвид това, че те са производители, могат да си позволят да изработят индустриално осветление или интериорно за вашия дом с по-нестандартни размери и форми. Така не само, че вие ще получите точно това, което ви трябва, ами и компанията ще има възможност да подобри ефикасността си и качеството на произведените крайни продукти.

На сайта на ASG Light  можете да намерите продуктите им разделени на 4 различни категории. На първо място се намират всички предложения за индустриално осветление, като можете да ги разделите по размери, големина и яркост. Следващите категории са за интериорно осветление и улично осветление. Разликата между двете е, че уличното осветление се произвежда така, че да бъде по-устойчиво на външния влияния и да не пострада осветителното тяло при силен дъжд, сняг или вятър. Има и отделна категория за LED модули, които са ленти със светодиодни клетки.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed