Голд Сентър ЕООД - златни монети, кюлчета, инвестиционно злато

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.8 (5 votes)
Булстат (ЕИК): 
201760684
Телефон: 
+3592444103
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00 до 17:30
Основател на фирмата: 
Иванка Василева
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
ул. „Хан Крум“ 43, 1142 София
Ценови диапазон: 
75 - 3200 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
October, 2011
Голд Сентър ЕООД Финанси и застраховки 392a6e5be6f202614a10d553d11dcfb9
Голд Сентър ЕООД Финанси и застраховки d74ce4777636c812455afc992a2e7ce0

Голд Сентър ЕООД е компания с традиции в търговията с благородни метали. Създадена е от професионалисти, които поставят началото на този вид бизнес в България. Иновационните методи и безкомпромисното качество ги превръща в лидер на пазара. Компанията работи с 18 монетни двора и с 3 рафинерии от различни страни, включително Русия, Канада, Австралия и Швейцария. Освен производството на над 2000 вида артикули, Голд Сентър ЕООД предлагат и редица консултации и справки.

Ние от Голд Сентър ЕООД сме приели мисията да предоставим на скъпите ни клиенти качествено и комплексно обслужване.

Знаем, че лоялни клиенти се печелят с приятелство и безкомпромисно качество на услугата. Ако имате въпроси за актуалните цени на благородните метали или пък се нуждаете от информация за пазарите им, заповядайте при нас. Екипът ни от професионалисти е готов да ви посъветва за изборът на подарък и дори ще ви изработим такъв по ваш модел. Можете да разгледате огромното разнообразие от артикули изработени от злато, сребро и други метали в електронният ни магазин. Ще забележите различните по дизайн и по размер златни и сребърни монети, които са съобразени с различни модни тенденции. За по-традиционните вкусове сме подбрали монети и медали с ликовете на светии и архангели. Ако желаете да направите запомнящ се подарък, напълно подходящи са комплектите от няколко монети или пък тези с изображение на зодиите. Подходящи за подарък за раждане са и тези, които са с надпис „Честито“ и цифрите на годината.

Освен монети и медали, можете да намерите и различни видове кюлчета от сребро и злато.

За дамите, ние от Голд Сентър ЕООД сме подбрали и качествени бижута изработени от благородни метали. Изборът на артикул от някоя от лимитираните ни колекции, ще ви гарантира абсолютно уникален подарък, подходящ за най-ценните ви хора.

Освен предлаганите артикули, ще можете и да съхраните вече закупени такива. Голд Сентър ЕООД предлагаме на своите клиенти съхранение и опазване на скъпите за вас неща. Професионализмът ни е помогнал в рамките на 8 години да изградим индивидуално отношение към всеки отделен клиент, както и да постигнем завидни резултати в бързината при обслужване, доставка и изработка. Високото качество на предлаганите продукти, както и ценовите облекчения от директният внос от производител, са само още няколко от позитивите на Голд Сентър ЕООД.

Конкурентните предимства на нашата компания ви гарантират една безпроблемна покупка, която ще зарадва вас и вашите близки.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed