ГЕО СИС-енергоспестяващи и енергоефективни системи

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Телефон: 
089 579 8726
Работно време: 
Понеделник - Петък 08:00 до 17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. „Кукленско шосе“ 47
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
Януари, 2020

Ние създаваме и изграждаме качествени и съвременни енергоспестяващи, енергоефективни системи за отопление и климатизация на бизнес сгради, производствени халета,
магазини, еднофамилни къщи и др. Предлагаме нашите услуги от 2003 година и с дългогодишния опит в тази сфера вече 15 години, сме сигурни, че може да превърнем вашите очаквания в реалност.

За да постигнем качеството, което очакват клиентите ни, работим с високотехнологичните машини на Daikin и MAXA. Те гарантират лесен процес на инсталиране, с високо качество са и притежават съответните сертификати по изисквания на регламентите. Използваме материали и водни съоръжения от утвърдени производители като: Rehau, Uponor, Aquatherm, DAB и др.

За почти 15 години, фирмата е завършила различни видове проекти, от които: БИЛЛА, Летище Пловдив, Профил, EVN, Пасивна къща OBERON и др. Ръководството и част от изпълнителския състав на фирмата притежава сертификати и документи за квалификация от Българска Браншова Камара-Машиностроене, Институт по хладилна климатична техника и от водещи световни производители на климатична техника –  DAIKIN, MAXA, REHAU, UPONOR, EMERSON, BLUEBOX и други.

С постоянните промени в индустрията, методите на работа и конкуренцията, Гео Сис се стреми да допринася нещо ново всяка година. Вярваме, че иновациите и качеството са двете най-важни неща в системите за отопление, климатизация и вентилация.

За осъществяване на дейността си, дружеството разполага с необходимата материално-техническа база и висококвалифициран персонал. Наличното оборудване отговаря на изискванията за постигане на високо качество при изпълнение на специализираната строително-монтажна и ремонтна дейност.

Можете да ни намерите в градовете  София, Пловдив, Стара Загора, Видин, Плевен, Пазарджик, Велико Търново, Шумен, Варна, Бургас и Добрич.

При нас ще откриете голямо разнообразие от продукти, който включват инвенторни, канални, колонни, мултисплит, подово-стенни и таванни климатици. Ние предлагаме и вентилаторни конвектори, инвенторни помпи, лъчисто отопление / охлаждане и водни помпи.
Услугите, които ние предлагаме са проектиране, монтаж, сервизни услуги, както и безплатни дейности, които включват консултация, оглед на място и партньорство.

Изберете нас, защото ние ще направим този труден процес в удоволствие за Вас, благодарение на професионализма ни и дългите години опит.
Ако се питате какво казват клиентите ни за нас, може да видите актуални референции. Също така може да видите наши завършени проекти с подробни описания подкрепени със
снимков материал на свършената работа. Така ще се уверите, че качеството е единствената мисия, която имаме.


InformatorBG.com


InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed