GAV-Bulgaria - магазин за пневматични инструменти

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
0882 241997, 02/846 43 41
Работно време: 
Понеделник до Петък: 09:00 - 17:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. София, жк. Сухата река, ул. Петрохан 7
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2020

GAV-Bulgaria е официален представител на GAV Италия и директен вносител на маслени и безмаслени компресори Bamax и Nardi Compressori. Основната дейност на търговското дружество е продажба на внесени от Италия пневматични инструменти.

Фирмата има както физически, така и онлайн магазин, който събира на едно място целия продуктов асортимент, който може да бъде закупен от клиентите.

Сред най-добре развитите категории продукти са: компресори за въздух, пистолети за боядисване, резервни части за компресори, аерографи, отоплители, пневматични връзки, пневматични инструменти, пневматични връзки за шлаух, маркучи и шлаухи за въздух. Всеки клиент може да намери това, което търси на реална цена с гарантирано качество.

История на GAV-Bulgaria

През 2003 година в София инженер Иван Атанасов създава фирма Евростил-2003. От тогава до сега компанията създава много дълготрайни партньорства с италиански професионалсти, чийто опит в сферата е солиден и доказан. Това са фирми-лидери в производството на високотехнологични и иновативни пневматични инструменти.

Голямата цел, която стои зад тези усилия е, предоставяне на отлично качество на клиентите на GAV-Bulgaria.

Пневнатични инструменти от GAV-Bulgaria

Евростил-2003 разполага с впечатляващо разнообразие от пневматика. Артикулите, които потребителите могат да закупят от сайта или от физическия магазин, намират широко приложение в предприятията, които са специализирани в производствени сфери. Такива са: строителството, мебелната и хранително-вкусова промишленост и прочие. Пневматичните инструменти са подходящи за индустриално и автосервизно оборудване.

Могат да се изтъкнат някои предимства на пневматичните инструменти, които GAV-Bulgaria предлага.

Едно от най-важните е безопасността на продуктите. Те отговарят на всички изисквания за сигурност и държат европейски стандарт за качество. Това позволява да се продават на резонни цени, които съобразени със средните за пазара.

Във физическия магазин на фирмата можете да получите адекватни отговори на всички ваши въпроси, свързани с пневматиката. Технически лица са на разположение при нужда от професионална консултация. Те могат да помогнат с професионални съвети при избора и изграждане на пневматични системи и магистрали.

В уебсайта https://gav-bulgaria.com/ всеки продукт е с подробно описание, за да бъде потребителското търсене максимално улеснено.

Ако предпочитате да поръчате онлайн, знайте, че получавате безплатна доставка при покупка на стойност над 150 лева. Фирмата гарантира за бързата доставка до адрес или до офис на куриерска служба.

GAV-Bulgaria има 100 % наличности на склад на пневматичните инструменти и резервните части.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed