Galardo – агенция за луксозни имоти в София

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (4 votes)
Телефон: 
02 821 21 21
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:00-18:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. Г.С.Раковски 96
Видове разплащания: 
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
July, 2021
Марки: 
Galardo
Категория: 

Galardo е агенция за недвижими имоти в София, която се е специализирала основно в продажбата и отдаването под наем на луксозни жилища в столицата. Агенцията е френска, а основите й са положени още през 2007 година, като следствие от дългогодишна работа и множество успешни сделки с доволни клиенти.

Офертите за къщи и апартаменти в сайта са разнообразни и обновявани ежедневно. Модерните затворени комплекси са емблемата на новото строителство и в това отношение София не отстъпва на други европейски градове. Именно такива луксозни имоти за продажба привличат съвременният млад човек, търсещ новия си дом. Той може да е закупен или само временно нает. Каквото и ново да предлага пазара на недвижими имоти, в сайта на Galardo ще намерите най-луксозното от него.

Дейността на агенцията може да се раздели главно в 4 сфери:

 • Продажба и покупка на луксозни имоти – апартаменти, къщи, офиси, магазини, заведения, складови площи, парцели и други.
 • Отдаване под наем на луксозни имоти – апартаменти, къщи, офиси, магазини, заведения, складови площи, парцели и други.
 • Управление на имоти чрез цялостна грижа положена за него: от почистване, поддържане, през ремонт и представляване на собственик.
 • Инвестиции в недвижимо имущество, направени в колаборация с фpeнcĸи фoнд.

 

Имоти за продажба

Galardo е утвърдено име сред онези, на които им предстои да закупят жилище или земя в София.

В сайта на агенцията могат да се намерят различни по квадратура и локация жилища. Те са разпръснати из цяла София. Сред кварталите, в които предлагаме жилища за продажба са:

 • Хладилника;
 • Борово;
 • Лозенец;
 • Кръстова вада;
 • Овча купел;
 • Драгалевци;
 • Младост;
 • Манастирски ливади и др.

Във всеки един столичен квартал може да откриете различни по характеристики имоти, обявени за продажба. Инвеститорите, с които агенцията работи, са доказани с опит и експертиза. Агентите могат да предложат едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, и къщи, сред които да откриете бъдещия си дом.

Имоти под наем

Не по-малко важни в портфолиото на Galardo са луксозните имоти, предназначени да се отдават под наем. Хората, които отдават и тези, които търсят да наемат, са еднакво важни за брокерите в агенцията. Офисите са значителна част от имотите, които се пускат под наем в София. Достъпът до удобен транспорт и приветливата околна среда са основните мотиватори на онези бизнеси, които търсят офис под наем в galardo.bg.

Покачва се броят на младите, които избират дома си спрямо работното си място. За тях да са подвижни е от изключително значение. Често това прави по-малките луксозни жилища много по-търсени именно от тази група в София.

За семейните също има богат избор от луксозни квартири под наем. Най-удобно е да се помисли за вариант с къща, тъй като осигурява необходимото пространство за всички членове на фамилията. Дворното пространство е безценно за периода, когато децата са още малки. Това винаги е правило луксозните къщи интересни и желани не само за наемане, но и за покупка.

Брокерите на Galardo са доказали се специалисти, които разбират потребностите на съвременния човек и се стараят да осигурят най-добрите оферти на столичния пазар с недвижимо имущество.

На посочени в сайта контакти можете да получите допълнителна информация и отговори на всички, въпроси, които ви интересуват.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed