E-Cash - сайт за бързи заеми

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Телефон: 
0700 11088
Работно време: 
Всеки ден 24/7
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, ул. "проф. Георги Брадистилов" 4
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020
Категория: 

E-Cash е сайт за бързи кредити онлайн. Тази финансова институция е значително нова за страната. Това е продукт, който е създаден конкретно за България и пазара у нас. Проектът е създаден от групата Фератум, която оперира на територията на 25 страни по целия свят. E-Cash  бързо става разпознаваема марка, на която потребителите се доверяват, когато имат спешна нужда от пари.

Сред целите, които тази финансова институция поставя пред себе си, е полагането на основи за развитие на иновативни начини за обслужване. Сферата на бързите заеми е динамична и иновации в нея се въвеждат непрекъснато. Конкуренцията е голяма. Поради тази причина е важно хората, които взимат бързи кредити онлайн от E-Cash да могат да получат необходимите средства навреме.

За тях те могат да кандидатстват онлайн и да получат одобрение на заема за броени минути.

История на e-cash.bg

Както и други финансови институции в сферата на бързите кредити, които отпускат заеми по Интернет, E-Cash има сайт, чрез който общува с клиентите си. С негова помощ марката успява своевременно да обработи всички заявления за бързи заеми и да одобри молбите до няколко минути. професионалистите, които работят в тази финансова институция имат огромна заслуга за нейния успех и развитие.

Развивайки себе си и професионалните си умения, те издигат E-Cash до нови върхове.

Макар и за мнозина все още нова, марката доказва, че по нищо не отстъпва на лидерите в сферата на онлайн кредитирането. Нейните клиенти потвърждават, че тя осигурява сигурността, която им е нужна, когато предприемат крачки за теглене на бърз заем.  

Бързи кредити онлайн от e-cash.bg

За да кандидатствате за някоя от услугите на марката, е необходим само документ за самоличност – лична карта. До минути ще научите дали сте одобрени и ще можете да изтеглите парите по най-удобния за вас начин.

Има два вида бързи кредита, които финансовата институция предлага.

Единият е в размер от 50 до 1000 лв или по-известен като кредит до заплата. Той е предназначена за онези, на които им трябват пари възможно най-скоро за непредвидени разходи като ремонт на автомобил, медицински разходи, плащане на наем и прочие.

Срокът, в който може да се върне този заем е от 5 до 45 дни.

Другият вид е за по-значителни суми – от 400 до 5 хиляди лева. Това е кредит на вноски. Срокът за погасяване е по-голям – между 2 месеца и 1 година.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed