Домакински уреди с транспортни дефекти от Релакс Техно

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (5 votes)
Телефон: 
0877 844 344
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00-17:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София, бул. Александър Малинов № 80
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Дата на регистрация на фирмата: 
October, 2020

Магазини Релакс Техно предлагат бяла техника втора ръка и домакински уреди с транспортни дефекти. Електроуредите се внасят от Германия и са направени конкретно за продажба на пазари в Западна Европа. Важно е да уточним, че няма никакъв компромис с качеството. То е отлично и доказано с годините. Постоянно покачващият се брой на доволните клиенти е най-доброто доказателство за това.

Най-общо уредите, които магазина предлага, могат да се разпределят между 4 категории:

  • Нови уреди (без дефекти) с намалена цена.
  • Нова бяла техника с транспортни дефекти.
  • Уреди, ползвани до един месец от закупуването им, които са имали козметичен дефект и са били заменени с други или купени онлайн и върнати в рамките на 14 или 28 дни.
  • Бяла техника втора употреба

История на Релакс Техно

Брандът се появява през 1994 година и разполага със собствени магазини в София и Пловдив – по едни във всеки от двата града. За дългите години, които марката се развива, тя успява да достигне до стотици хиляди клиенти, които желаят да закупят електроуреди на изгодни цени.

Благодарение на онлайн магазина си – www.relaxbg.org търговията с електроуреди, постради при транспортиране, се случва много по-лесно. Потребителите на сайта са изключително улеснени и от гледна точка на методите на плащане.

Специалистите, които работят в Релакс Техно, имат голяма заслуга за завидния успех и растежа на фирмата. Те винаги са на разположение и готови да помогнат в избора на уред с транспортен дефект, когато човек се колебае. Богатият им опит и компетенция са се утвърдили с годините, което ги прави напълно квалифицирани в работата, която вършат.

Домакински уреди с транспортни дефекти

Продуктовото портфолио на бранда се разширява непрекъснато. Към днешна дата то включва разнообразие от бяла техника – хладилници, фризери, микровълнови, фурни, перални, съдомиялни, сушилни, готварски печки, аспиратори и т.н. Продават се също и домакински уреди за вграждане, които стават все по-търсени с времето. Могат да се открият електроуреди от марки като: Bosch, Bompani, Siemens, Neff, Miele, AEG, Electrolux, Zanussi, Liebherr, Hotpoint Ariston, Whirlpool, Indesit, Bauknecht, Hanseatic, Scholtes, Gorenje, Fratelli Onofri, Oranier, IARP, ISA, AHT, Privileg и др.

Изборът в сайта е впечатляващ без съмнение. Всички уреди са с гаранция и се продават след като са минали преглед и е установено, че са в пълна изправност.

Приоритет на бранда е клиентите да бъдат удовлетворени от техниката и от нейната продължителност на живот.

Не са една или две причините, които карат клиентите да се доверяват на Релакс Техно отново и отново. Сред предимставта на марката е поддръжката на логистичен и сервизен център. С негова помощ се извършва своевременен ремонт при необходимост.

Както в онлайн, така и във физическите магазини се продават само артикули, чиято работа е проверена от техниците.

Последно, но не и по важност, трябва да споменем, че Релакс Техно правят доставка до посочен от клиента адрес. По този начин се скъсява дистанцията търговец-потребител, което е от голямо значение за Релакс Техно.

При нужда от професионална консултация, специалистите на Релакс Техно могат да предложат експертен съвет. С тях лесно можете да се свържете както по телефон, така и по мейл.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed