Dolce.bg - магазин за маркови парфюми

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Телефон: 
088 99 60 600
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:30-18:30
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
София 1000 , ул. " Иван Вазов" 22
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Dolce.bg е онлайн магазин за оригинална маркова парфюмерия и козметични продукти. Разнообразието от дамски и мъжки парфюми е впечатляващо, а цените са конкурентни. В уебсайта могат да се намерят най-различни аромати на любими марки.

Сред тях са: Chanel, Cartier, Donna Karan, Gucci, Hugo Boss, Lacoste, Prada, Tommy Hilfiger, Versace и много други.

Не липсва и изобилие от парфюми на известни личности като: Шакира, Бионсе, Джъстин Бийбър, Лейди Гага, Кейти Пери, Дейвид Бекъм, Бритни Спиърс, Кристина Агилера и т.н. Без парфюм външният ни вид не е завършен. Това благоуханно допълнение е ключът към доброто първо впечатление. Ето защо е важно да го избираме внимателно и да го купуваме само от доказани магазини.

История на dolce.bg

Онлайн магазинът е основан през 2012 година, като от тогава до сега успешно се утвърждава като лидер в сферата на търговия с маркова парфюмерия. Освен собствен уебсайт брандът се гордее и със своя шоурум на територията на град София. В него нагледно могат да се разгледат отбрани аромати и да се усетят специфичните нотки, заложени с сърцевината им.

Фирмата не работи с посредници и лично доставя онлайн поръчките до клиентите си. По този начин тя цели да предоставя качествено и навременно обслужване и извън физическия си магазин. Показва, че има алтернатива на пазаруването за маркова парфюмерия от големите шопинг центрове.

Парфюми от dolce.bg

Богатата гама от продукти в сайта буквално може да се окаже зашеметяваща. Причината е, че брандът се стреми да дава на клиентите разнообразен избор, защото парфюм може да се избира не само за ежедневно ползване, но и за специален повод. Всеки от нас у дома има поне по два, с които се пръска, в зависимост от настроението си.

Според съставките си ароматите се делят на три: тежки, флорални и цитрусови. Растенията, които влизат във всяка от групите са много различни по мирис и в зависимост от наситеността си се комбинират по най-добрия начин. Освен по този признак, парфюмите се различават и по своята дълготрайност. Тоалетната вода спира да се усеща много по-бързо в сравнение с оригиналния парфюм.

Освен дамски и мъжки парфюми, в продуктовия каталог на бранда се намират и унисекс такива. За да предложи още повече избор на потребители си, dolce.bg разполага също и с козметични продукти за коса, тяло и лице.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed