Colliers Residential

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Телефон: 
02 976 9 976
Работно време: 
Понеделник до Петък 08:00-17:00
Email: 
Адрес: 
София, бул. Цариградско шосе 115К сграда В, етаж 7
Видове разплащания: 
По банков път
Валута за разплащане: 
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2021
Категория: 
Colliers Имоти 047ec2008d641e5b6f7ca0ad8c98f626
Colliers Имоти 09621aeae73174a7ffe0e353adc80aa1

Colliers Residential е агенция за недвижими имоти, която има офиси в 68 държави по целия свят. Общият брой на експертите, работещи в компанията, е над 15 хиляди.

Повече от 25 години Colliers предоставя услуги, свързани с луксозните недвижими имоти.

Услугите, които агенцията предоставя на своите клиенти, са:

 • Съдействие при придобиване на имот;
 • Кредитно консултиране;
 • Проектно консултиране;
 • Правни услуги;
 • Маркетинг услуги и др.

В България агенцията оперира на територията на град София, като предлага лукс жилища за покупка и под наем. Разнообразието от къщи и апартаменти ново строителство е голямо и впечатляващо.

Имоти за продажба

Colliers Residential е добре позната сред хората, търсещи да закупят обзаведен или необзаведен имот в столицата. Агенцията предлага жилища за продажба в затворени комплекси в София. Строителството е ново. Инвеститорите, с които компанията работи, са проверени и надеждни. В сайта на агенцията могат да се намерят различни като квадратура и локация двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти и къщи в София. С тези жилища брокерите се стремят да удовлетворят дори най-взискателните вкусове на бъдещите купувачи.

Луксозните имоти са концентрирани в затворени комплекси в следните софийски квартали:

 • Бъкстън;
 • Бояна;
 • Витоша;
 • Малинова долина;
 • Драгалевци;
 • Лагера и др.

Затворените комплекси са построени така, че да осигуряват всичко необходимо за пълноценното и щастливо пребиваване на човек. В близост до тях могат да се намерят множество удобства и допълнителни услуги, сред които най-често са: супермаркети, басейни, ресторанти, училища и др.

Освен квартала, важен фактор при решението за покупка, е и квадратурата. Colliers предлага апартаменти и къщи от всякакъв тип – 80кв, 90кв, 100кв, 140кв, 200кв, 400кв. и т.н.

Имоти под наем

Търсенето на луксозни апартаменти и къщи в София, които да се отдават под ноем, е голямо. Традиционно компанията отчита покачване на броя хора, които искат да наемат обзаведено жилище в новопостроена кооперация.

За тях е характерно, че се отличават с по-шумоизолирани апартаменти, които предоставят повече уединение.

Расте и броят на младите, които предпочитат да са мобилни и с тази цел търсят в сайта на Colliers Residential именно апартаменти в София под наем.

И при квартирите, както при жилища за продажба няма ограничение откъм квадратура и райони. Компанията се гордее, че предлага лукс къщи и апартаменти, които отговарят на съвременните потребности на работещите хора. Възможностите за практикуване на спорт и прекарване време на открито са залегнати дълбоко в местоположенията на жилищата, които Colliers предлага.

Немалка част от каталога с имоти е посветен на луксозните къщи.

Те са идеални за семейства с деца, които искат повече спокойствие и сигурност. Този тип недвижими имоти осигуряват необходимото пространство и комфорт, за да се чувства човек на мястото си. Те имат много стаи и широки общи пространства, които могат да се оползотворят за семейни вечери или игри с децата.

Брокерите на Colliers са дългогодишни специалисти, които разбират потребностите на модерния човек и се стараят да предоставят най-добрите оферти на пазара. Новопостроените къщи и апартаменти са винаги по-атрактивни с модерното си излъчване и по-нестандартна визия. Можете да намерите именно такива луксозни жилища в постоянно разширяващия се каталог на Colliers Residential.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed