Бърза Каса - бързи кредити онлайн

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Телефон: 
0700 11 088
Работно време: 
Всеки ден 24/7
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
жк. Младост 3, Александър Малинов 51
Видове разплащания: 
В брой
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020
Марки: 
Бърза Каса
Категория: 

Бърза Каса е финансова институция, което е специализирана в предоставянето на микрозаеми на физически лица. Марката е сравнително нова в България. Този продукт е специално предназначен за българския пазар. Той е създаден от групата Фератум. За кратко време успява да се наложи сред фирмите лидери в сферата на бързите кредити.

Бърза Каса цели да постави основите на един напълно нов начин на привличане и обслужване на клиенти, които се нуждаят от спешен заем. За него те могат да кандидатстват онлайн и да бъдат одобрени за минути. Това е именно сред главните предимства на този специален продукт, който се развива и в ред други страни, освен България.

История на barzakasa.bg

Като финансова институция Бърза Каса успешно комуникира със своите потребители чрез сайта си – barzakasa.bg. Благодарение на него тя успява навреме да удовлетвори тяхната нужда от финансови средства. Успехът й се дължи на компетентните служители, които вярват в прогреса и непрекъснато развиват себе си и компанията.

За времето, което марката е на пазара, тя е успяла да стане добре разпознаваема. Потребителите на бързи кредити онлайн намират в нея сигурността, от която се нуждаят, за да изтеглят кредит.

Бързи заеми онлайн от barzakasa.bg

За да се възползваш от услугите на Бърза Каса ти е необходима само лична карта. Одобрението става за броени минути, а самото кандидатстване чрез сайта е максимално улеснено.

Клиентите на марката могат да се възползват от два вида бързи кредити.

Първият е онлайн кредит в размер от 50 до 1000 лв. Тази онлайн услуга е предназначена за тези, които имат неотложна нужда от неголяма сума, за да платят непредвиден ремонт на колата, наем на жилище, медицински разходи или да направят покупка на електроуреди. Срокът за връщане на взетия онлайн заем е от 5 до 45 дни.

Вторият вид е за по-големи суми – от 400 до 4 хиляди лева. При него е налице възможността за разсрочено връщане на изтеглените пари, като срокът е между 2 месеца и 1 година.

Специалистите, които работят в Бърза Каса могат да отговорят на възникнали въпроси както по телефон, така и по мейл. В сайта barzakasa.bg също така са публикувани мнения на хора, които вече са се възползвали от финансирането, което марката предлага.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed