Бридж Медикал ООД - център за лечение в чужбина

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 4.7 (9 votes)
Булстат (ЕИК): 
202072751
Телефон: 
+3598889127
Работно време: 
Понеделник до Петък 09:30-18:00, Събота 09:30-16:00
Основател на фирмата: 
Наил Рустем
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 120, 4000 Пловдив
Ценови диапазон: 
500 - 10 000 лв.
Видове разплащания: 
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
EUR
Брой служители: 
1-10
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2012
Марки: 
Лив Хоспитал
Флорънс Найтингейл
Хадаса
Асута
Категория: 
Бридж Медикал ООД Здраве и Красота e3fa9d12c09fc3803d18ef5fdb0c5d52

Компанията Бридж Медикал осигурява всичко необходимо за да получите най-доброто лечение в най-развитите клиники в Турция и Израел. Основана в България, целта й е да предостави избор за лечение, прегледи и процедури на българските пациенти в чужди медицински заведения. Клиниките са подбрани по най-високи стандарти и застъпват пълен спектър от различни медицински направления.

Ние, от Бридж Медикал сме приели за наша мисия да подпомогнем цялостната организация по намиране на подходяща болница и уреждането на процедурите.

Можете да се обърнете към нас когато търсите дискретност, уважение и професионализъм. Ние познаваме трудностите и подхождаме с уважение и деликатност не само към вас, ами и към вашето семейство.

Ако нямате представа коя клиника да изберете, можете да се обърнете към нас и ние ще ви предложим най-подходящата. Освен това ще ви подберем и екип от професионалисти, които да се занимаят с вашият случай. Ние имаме за цел ясна и точна комуникация, именно заради това и сме успели да намалим времето за този процес до 48 часа. За два дни ще получите нужната консултация за профилактика, процедури или пък лечение от водещи специалисти в Турция или Израел.

Това е изключително подходящо за пациенти, които се нуждаят от бърза реакция, както и за такива,при които иновационните практики са от съществено значение.

Ние, от Бридж Медикал изпълняваме посредническа дейност, като клиниките с които работим покриват различни отделения и сектори в медицината като гастроентерология, гинекология, диетология, кардиология, неврология, онкология и ортопедия. Освен това включват и регенеративна медицина и трансплантации. Пълен списък с медицинските направления, предлагани от чуждестранните клиники, можете да видите на сайта ни. Там можете да прочетете и пълен списък на медицинските заведения - работим с Американска болница „Вехби Коч“, Флорънс Найтингейл, Лив Хоспитал, както и израелските медицински центрове „Хадаса“ и „Асута“, детският център „Шнайдер“ и Международният център за клетъчна терапия и ракова имунотерапия.

След като решите, че имате нужда от лечение в чужбина, заповядайте в офиса ни и ние ще ви запознаем подробно с процедурата. Желателно е да носите медицинската ви документация преведена на английски, ако нямате възможност, ние ще я преведем, преди да я изпратим към специалистите за консултация и второ мнение.

Бридж Медикал сме връзката, която ще ви улесни при изборът на лечение в Турция и Израел, ще ви пратим в най-реномираните клиники и ще получите качествено лечение.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed