Brava - магазини за матраци, легла и аксесоари

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Телефон: 
089 991 8405
Работно време: 
Понеделник до Неделя 10:00-19:00
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр.София кв. Борово бул. България 58
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
100+
Дата на регистрация на фирмата: 
April, 2020

Магазин Brava е специализиран в предлагането на артикули от Sleep индустрията. Такива са матраци, топ матраци и подматрачни рамки, легла, възглавници, спално бельо и всякакви аксесоари за сън.

Човек прекарва 1/3 от живота си в сън и затова изборът на матрак е изключително важен. Пълноценната почивка ни прави пълноценни хора. Докато спим не само тялото, но и умът ни се възстановява, за да започне новия ден максимално добре.

Сред марките, които Brava продава са Dormeo, Nani, iSleep, Paradise, Magniflex, Happy dreams, Ted, Sealy, Tempur, Latexeco, Mollyflex и много други. Всеки един от тези брандове е горд притежател на международно признат сертификат за качество.

История на Brava

Фирмата е основана през 1994 година. За това време магазини Brava са се утвърдили като лидери на пазара за матраци, създавайки успешни партньорски връзки. Повече от 25 години те улесняват връзката между хората и матраците. Дългогодишният им опит ги прави добре познати. Магазинната мрежа е добре разгърната. Всеки по-голям град има един или повече физически обекта, от които могат да се закупят различни продукти за сън. Сред тях са София, Бургас, Видин, Благоевград, Велико Търново, Враца, Плевен, Варна, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и други.

Освен физически магазини, бранда има собствен уебсайт с над 1 400 артикула за сън. Продуктовата гама в него е най-богата, а доставката е безплатна. При поръчка над определена сума, потребителите получават подарък.

Марката е официален представител на българските матраци Nani за област Бургас. Това означава, че всички техни продукти са налични на склад във всички модели и размери.

Матраци от brava.bg

Фирмата се гордее с над 200 хиляди продадени продукта. Разнообразието от матраци, топ матраци, легла, възглавници и всякакви други аксесоари за сън е впечатляващо. Освен за възрастните, марката предлага и продукти за деца, защото грижата за най-малките е от най-голямо значение.

Във всеки физически магазин на Brava продуктите могат да се видят на живо, докоснат и изпробват. Цените са конкурентни и напълно съобразени с покупателните възможности на населението.

Любезните служители дават отговори на всякакви въпроси, свързани с продаваните артикули, а всеки клиент може да е сигурен, че ще получи индивидуално отношение.

Поръчката от сайта също може да бъде консултирана със специалист по телефон или мейл.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed