Anmar.bg - кухненско и бар оборудване

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (3 votes)
Булстат (ЕИК): 
108573686
Телефон: 
0896 688 003
Работно време: 
Понеделник до Петък: 09:00 - 17:00 Събота: 09:00 - 14:00
Основател на фирмата: 
Красимир Хаджиев
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр.Пловдив, Търговски център "Тракия", ул. "Брезовско Шосе" 180, склад 331
Ценови диапазон: 
5-300 лв.
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
Кухненско и бар оборудване
Дата на регистрация на фирмата: 
June, 2005
Марки: 
Anmar
Анмар ООД Магазини и пазаруване 004ed8243ca502c5ce63e54bdfe3709e
Анмар ООД Магазини и пазаруване cf13de557aaa9010fc153ed863c81272

Anmar е фирма, която се занимава с продажбата на кухненско, бар оборудване, консумативите, аксесоари и др. Компанията предлага отлично качество стоки, които могат да бъдат подходящо допълнение както за вашия дом, така и за вашето заведение, ресторант, бар и кафене. На уеб сайтът на компанията ще откриете огромно разнообразие от различни видове посуда, без която няма да успеете да обзаведете вашата кухня или бар. В Anmar са помислили за абсолютно всичко, което може да ви потрябва - от цял комплект чинии до специалния нож за рязане на плодове.

Какво предлагат от Anmar?

Със сигурност няма да можем да опишем всичко, което от компанията са осигурили като асортимент. На първо място, те са се постарали да снабдят електронния си магазин с чинии, купи и плата от най-разнообразни материали - акропал, стъкло, пластмаса, метал, керамика и порцелан. Няма как да не споменем и разнообразието на цветовете. Не само комплектите посуда, ами и единичните бройки могат да бъдат най-разнообразни цветове. Можете да си направите шарени комплекти по ваш избор или да закупите само единични бройки.

Това на практика означава, че ако са ви необходими 1-2 чинии и не искате да купувате цял комплект, в Anmar.bg можете да го направите без проблем.

Чашите и приборите за хранене са също толкова разнообрази и като размери, цветове и материали. Ще откриете чаши за всички видове алкохол, коктейли и безалкохолни. Ще откриете добри чаши за вино в различни размери и с различен дизайн, дори можете да се снабдите със сватбени и ритуални чаши.

Кухненското оборудване и бар оборудването са предназначени за заведения и ресторанти. Това обаче изобщо не означава, че ако сте решили да си направите домашен бар не може да го обзаведете от Anmar. Ще останете изненадани от разнообразието на цедки, чукчета, аксесоари за коктейли, ледарки и спийд ботъли. Ако пък търсите решение за кухнята ви, то ще откриете различни по големина и размери тенджери, тигани, буркани, кутии и касероли.

От Анмар са помислили и за всички онези допълнителни неща, които ги има във всяка кухня, но никога не се сещаме директно за тях, като рендета, гевгири, белачки, телове, преси и чукчета. Всяка добра домакиня знае, че без тези неща готвенето може да бъде почти невъзможно.

На последно място ще споменем и консумативите, които ще откриете на сайта. Много често тези неща правят огромно впечатление на клиентите на едно заведение и те го оценяват високо. Макар и сламките, клечките за зъби и чаените свещи да са супер дребни предмети, без тях рядко можете да задоволите напълно клиентските изисквания.

Заключение

Обзавеждайки кухня или бар, ние често се фокусираме върху големите стоки, без дори да се сетим, че освен чинии ще ни трябват и салфетници, например. Анмар е изключително полезен онлайн магазин, именно защото са помислили за всичко, което може да ви потрябва и го предлагат на добри цени. Ако сте решили да обзавеждате цялостно, то благодарение на този сайт няма да пропуснете нищо. Сигурни сме, че дори виждайки, дадени артикули ще се сетите, че първоначално сте ги пропуснали в списъка.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed