Акварел ООД - Реализация на офис материали

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (2 votes)
Булстат (ЕИК): 
825297318
Телефон: 
0700 89 001
Работно време: 
Пон - Пет: 08:30 - 18:00 ч.
Email: 
Уеб сайт: 
Адрес: 
гр. Пловдив, бул. Княгиня Мария Луиза 72
Ценови диапазон: 
0 - 50
Видове разплащания: 
В брой
Кредитни карти
Дебитни карти
Paypal
По банков път
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
10-25
Основна насоченост на бизнеса: 
офис материали, пособия за ученици
Дата на регистрация на фирмата: 
March, 2015
Марки: 
Акварел ООД
Акварел ООД Магазини и пазаруване 30daab86924d6368c994d9ef6aa288a1

Основната дейност на „Акварел“ ООД е реализацията на офис материали и други пособия за ученици на всяка възраст.

В асортимента ни са включени детски играчки за момчета и момичета, ученически раници, спортни раници, детски книжки за оцветяване, образователни книжки, моливници и други.

Екипът ни е съставен от млади хора, които ще разберат Вашите идеи и ще ви предложат нещо иновативно, което да спомогне Вашия избор. В екипа ни има и професионалисти с дългогодишен опит в продажбата на офис консумативите, които ще ви помогнат когато незнаете какво точно търсите. Техния опит гарантира, че предложението, което ще получите, е съобразено с Вашите нужди и потребности. Дори когато незнаете точно какво търсите, Вие ще получите насоки, които да ви ориентират. Нашите усилия са концентрирани към едно единствено нещо – изпълнението на Вашите поръчки да става възможно най-бързо и ефективно.

В нашия сайт ще намерите продукти от различни категории, като например офис материали(телбоди, перфоратори, поставки за бюро, класьори и други); ученически приспособления(раници и чанти, несесери, кутии за химикали, гуми, облекла, блок и скицник и други); пишещи средства(химикали, автоматични моливи, пълнители и други); литература(енциклопедии, детски книжки, романи и други); всичко за училището(помощни пособия както за ученика, така и за учителя); техника и мебели(цялостна компютърна периферия, офис шкафове, столове и сейфове); спортни пособия и игри,предназначени за пълноценното оползотворяване на свободното време; професионално спортно оборудване за футбол и футзал(спортни обувки и екипи, футболни и футзал топки, спортни чанти, раници и мрежи).

Нашия многогодишен опит Ви гарантира професионално отношение и гарантирано качествена продукция, съобразена с вашите нужди и потребности.

Нашия успех е резултат от нашата гъвкавост и пазарна ориентираност, желанието ни да се развиваме и променяме, стремежа ни към усъвършенстване на нашата организация, както и предлаганите от нас продукти и услуги. Ние винаги се стремим да дадем възможно най-много на нашите клиенти, както от страна на продукти и услуги така и от страна на отношение. Ние стремим да изградим приятелски отношения с нашите клиенти, за могат те да разчитат на нас, както ние разчитаме на тях. Най-важния критерии за нашата работа е задоволената потребност на клиента. Основна предпоставка за развитието ни са насочените от нас усилия към отговаряне на потребностите и очакванията на нашите партньори.

За контакти с нас:


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed