8cell.bg - 3D принтиране

Вие сте тук

Рейтинг: 
Average: 5 (1 vote)
Булстат (ЕИК): 
206772270
Телефон: 
0896950930
Работно време: 
Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък от 10:00 до 17:00; Сряда от 10:00 до 11:00
Основател на фирмата: 
Todor Angelov
Email: 
Адрес: 
София Тех Парк - сграда Инкубатор, бул. Цариградско шосе 111,
Валута за разплащане: 
BGN
Брой служители: 
1-10
Основна насоченост на бизнеса: 
3D принтери
Дата на регистрация на фирмата: 
May, 2024
8cell.bg Индустрия, Производство 5bc546ee0a46d51010f175859f057a9e

8-Cell е водещо предприятие в сферата на 3D технологиите, което осигурява иновативни решения за индустриалния сектор. С екип от висококвалифицирани специалисти, които разполагат с повече от десетилетие опит във внедряването и прилагането на 3D технологии, нашата компания се утвърди като официален представител и дистрибутор на водещо 3D оборудване на пазара.

Ние предлагаме широка гама от продукти и услуги, включително професионални 3D принтери, 3D скенери и софтуер на официалните цени, предложени от производителите. Освен това, нашите клиенти се възползват от сертифицирана поддръжка и съпорт през целия експлоатационен живот на оборудването.

В областта на 3D услугите, 8-Cell изпъква със способността да сканира, моделира, принтира и обработва разнообразни проекти до завършен краен продукт, дори и тези, които изглеждат непостижими за други. С нашите услуги за 3D принтиране, клиентите получават бърз и ефикасен начин за тестване на идеи или функционални прототипи, избирайки от богат набор от материали, като термопластмаси, инженерни полимери, смоли и метали.

8-Cell прегръща разнообразие от технологии за 3D печат, като FFF (Fused Filament Fabrication), SLA (Stereolitography), SLS (Selective Laser Sintering), и SLM (Selective Laser Melting), и предлага обширен каталог от материали за всяка от тези технологии. Това ни позволява да задоволяваме широк спектър от производствени нужди и да осигурим оптимално решение за всяко запитване.

Нашите клиенти могат лесно да определят най-подходящата технология и материал за своите проекти чрез пряка консултация с нашите специалисти. Процесът от запитване до изпълнение на поръчка е улеснен и ефективен, гарантирайки, че проектите се реализират в рамките на три работни дни, в зависимост от избраната технология.

Избирайки 8-Cell, клиентите се доверяват на качествени технологии, сертифицирана поддръжка, и богат опит в сферата на 3D печата. Нашата мисия е да предложим бързо прототипиране, икономични итерации, валидация на функции и механични свойства, ефикасен начин на производство и по-кратка верига на доставки, осигурявайки над 3000 доволни клиента с водещи решения в индустрията.

За допълнителна информация и консултации, свържете се с нас в София Тех Парк, където с радост ще ви срещнем и обсъдим вашите нужди.

8-Cell се позиционира като вашия надежден партньор в областта на 3D принтирането, предлагайки висококачествени услуги, които трансформират идеите в реалност. Като един от водещите доставчици на 3D печатни услуги, нашата компания се гордее с интегрирането на най-съвременните 3D технологии и материали за да отговори на разнообразните и специфични нужди на нашите клиенти.

С фокус върху услугата за 3D принтиране, 8-Cell предоставя персонализирани решения за бързо прототипиране, изгодни итерации и точна валидация на функционални и механични свойства на продуктите. Нашата цел е да ускорим развитието на вашите проекти, намалявайки времето и разходите за производство, докато едновременно се поддържа високо качество на изделията.

Чрез прилагане на разнообразие от технологии за 3D печат, включително FFF (Fused Filament Fabrication), SLA (Stereolitography), SLS (Selective Laser Sintering) и SLM (Selective Laser Melting), ние предлагаме изключителна гъвкавост в избора на материали. От универсални термопластмаси и инженерни полимери до специализирани фотополимерни смоли и метали, 8-Cell се стреми да отговори на всички изисквания за качество и дълготрайност на крайния продукт.

Нашият процес е изцяло насочен към клиента – от момента на първоначалното запитване до доставката на завършените детайли. Клиентите могат да се възползват от нашите услуги за 3D моделиране, ако не разполагат с готови CAD файлове, или ако имат нужда от репродукция на детайли без налична техническа документация. Нашата експертна команда работи ръка за ръка с вас, за да осигури, че всеки аспект от вашата заявка е точно уловен и превърнат в висококачествен 3D печат.

8-Cell гарантира бързо изпълнение на проекти, като стандартно завършваме поръчки в рамките на 3 работни дни, според избраната технология и сложността на задачата. Също така, предлагаме гъвкави опции за доставка, позволявайки на клиентите да получат своите поръчки директно в офиса ни или чрез изпращане до посочен от тях адрес.

Избирайки 8-Cell за вашите 3D печатни нужди, вие се доверявате на компания с над десет години опит, съчетала техническа експертиза с иновативни решения, за да достави над 3000 успешни проекта на доволни клиенти. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да помогнем на вашето предприятие да изследва нови възможности чрез 3D принтиране.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed