7 правила за избор на рокли, които момичетата plus size трябва да забравят

Вие сте тук

Average: 5 (2 votes)
Млада жена с къдрава коса и цветна дреха се облегнала на стена

Всяко момиче заслужава перфектната си рокля. Забравете за предразсъдъците и тръгвайте на пазар!

С всякакви килограми момичето може да изглежда страхотно. Ако сте уморени от вечното „може и не може“, въз основа на факта, че параметрите ви надвишават субективната норма, ние сме с вас! Нека заедно разрушим митовете за избора на перфектната рокля за момичета с пищни форми.

Правило номер 1: Скрийте фигурата зад драперии, за да не акцентирате върху проблемните зони

Това всъщност е голяма грешка, защото липсата на ясна форма визуално увеличава обема. Трябва да действате по различен начин: ако носите рокля, подчертайте талията с пояс, колан или рисунка върху плата. Това ще даде на фигурата хармония и пропорционалност, посочвайки най-тънкото място на фигурата.

Правило номер 2: Избягвайте наслояването, това ще добави допълнителни сантиметри

Всъщност: вертикалните линии разтягат силуета. Изглежда, че всички сме чували това хиляди пъти, но по някаква причина винаги забравяме да го приложим на практика. Междувременно дългото отворено яке, отворено палто или удължена жилетка наистина много променят външния вид. Създавайки тънка вертикална ивица в средата на силуета, визуално правите фигурата по-висока и стройна.

Правило номер 3: Изберете свободни силуети, вталените рокли по фигурата не са за вас

Всъщност: когато се чудите между рокля с прозрачна форма, изработена от дебела материя, и ефирен силует, винаги се спирайте на първия вариант. Роклята трябва да помогне за оформянето на фигурата, а шифонът и коприната очевидно няма да се справят с тази задача. Обърнете внимание на висококачествените изкуствени материали неопрен, спандекс. Въпреки плътността, те няма да добавят сантиметри към вашето тяло, а напротив, ще съберат фигурата.

Правило номер 4: Показвайте по-малко голо тяло

Всъщност: при избора на перфектната рокля са важни всякакви детайли, включително формата на деколтето. Вашият печеливш вариант е V-образно деколте със средна дълбочина. Това ще удължи шията и ще ви позволи да демонстрирате достойнствата на фигурата. Основното е да знаете мярка и да не избирате твърде откровени варианти. Но от столче яка и въобще от яки ще трябва да се откажете, за да не направят горната част на фигурата ви с по-голямо тегло.

Правило номер 5: Ярките щампи правят фигурата по-обемна

Всъщност: към ярките шарки върху роклята трябва да се отнасяте с повишено внимание, независимо дали тежите 50 килограма или 90. Всъщност, щампата може да отвлече вниманието от проблемните зони и да я привлече по вашите достойнства. Важно е само да изберете размера на рисунката в зависимост от вашата собствена фигура: на масивна фигура малката рисунка може да се загуби, а голямата ще изглежда страхотно.

Правило номер 6: В специалните магазини за пълните няма красиви дрехи

Всъщност: ако наистина вярвате в това правило или просто се притеснявате да отидете до магазините за пълни хора, тогава губите много! Повярвайте, не е напразно дизайнерските екипи работят, изучавайки характеристиките на фигурата на момичета плюс размер и създавайки специални модели, по които се използват за шиене на дрехи. Това са нещата, които обикновено седят перфектно. Затова по време на следващото пазаруване не заобикаляйте такива марки като Gang, където наистина сред макси роклите можете да намерите своя модел.

Правило номер 7: Белият цвят визуално увеличава

Всъщност: грешният модел, независимо от цвета, може да ви увеличи визуално обема на вашето тяло. Например, лошо подбраното черно също може да ви добави размер. Ето защо, на първо място, обърнете внимание на материала, изпълнението и кройката. Разбира се, бяла плътно прилепнала рокля, изработена от тънка коприна, ще подчертае и най-малките недостатъци, но прав силует с малки гънки от плътна тъкан може да изглежда много добре.


InformatorBG.com
InfoFeed Google PlusInfoFeed FacebookInfoFeed TwitterInfoFeed PinterestInfoFeed WPInfoFeed StumbleInfoFeed RSS Feed